Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem az OLED Szakértő világos, ill. HDR/DV Eredetimódban (gyári beállításokkal) nagyon teszik, semmi kifogáson nincs. Csak azt ugye olyan módon nem jó, pontosabban nem célszerű a használni.
Ezt ki mondta? HDR/DV és HDR játékra szerintem mindenki változtatás nélkül használja a gyári beállításokat, OLED fényerő 100, stb. -
FLx
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Ki mondta, hogy nem celszeru hasznalni a szakerto modokat? Pont az a ket mod amit muszaj hasznalni, ha normalis kepet akarsz latni a TV-n. Nappal hasznald a vilagosat, este meg a masikat. Esetleg meg a filmmaker jo lehet amugy. Annyi, hogy az OLED fenyerot allitsd be, 40-50 ala, attol fuggoen mi tetszik neked. HDR-nel pedig ne nyulj semmihez.
-
törölt tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Pedig a szakértői világos egy "színhelyes" gyári mód, csak magasabb az OLED fény, mert nappali környezethez passzol.
#65737 Gabor970
Igen, ugyanaz. A C1 utáni számok/betűk a különböző variánsok, azokkal nem érdemes foglalkozni szerintem. A beszámolókból én azt szűröm le, hogy a CX és C1 közt nincs említésre méltó különbség, ha filmről van szó. (Abban se vagyok biztos, hogy játéknál van, de már fakulnak az infóim.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor