Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
privacy99 #65721 üzenetére
Eszerint nem vok egyedül ezel. Mondjuk én monitort is 1x kalibráltattam, soha többet - fakó,szürkés és pocsék összképet kaptam, ami számomra élvezhetetlen volt nem is használtam úgy. Biztosdan jó és kell azoknak a színhelyes és pontos képet kell látniuk, akik olyan tartlmakat néznek,szerkesztenek (én nem készítek fotókat a National Geographic részére
). Tévével is hasonló a helyzet.
Drága még az OLED, én és nem vok hajlandó úgy lebutítani a képminőséget amit - a fekete szint kivételével - már egy harmad olyan árú LCD tévé is tud prezentálni. Meglátjuk, mit fog bírni így de ennek a problémakörnek azért van - legalább - két érdekessége::
1. A vásárlók zöme nem, vagy csak részben tudja ezeket hiszen nem olvasgat teszteket sem fórumokat. Csak hazaviszi, bekapcsolja és - a neki tetsző gyári előbeállításokkal - használja. Akkor azok ostobák és/vagy szándékosan tönkreteszi a saját tévéjüket?
2. A gyártó volt az, aki ezeket a beállításokat profilokban rögzítette és így tette használhatóvá a készüléket. Akkor úgy nem kell(ene) jól kell működnie idő előtti meghibásodás és elhasználódás nélkül?
Persze nem vagyunk dillettáns, tájékozatlan emberek akik az ismert okból tesznek lépéseket (bállítások optimalizálására gondolok). De azért ne mi legyünk már a tévéért és mondjuk le a vizuális előmyökről amit a nem csekély áráért nyújtani képes. Én legalábbis így gondolom.Toth_Jani - az úgy lesz, akár jó akár nem a szekértőknek és/vagy a panelnak. Már csak azért is mert nem én nézek tévét (a kormánypropagandától és millió reklámtól már hányok, ha csak rajtam múlna nem is lenne előfizetve 1 csatorna sem) az a nejem privilégiuma.
-
anrab
addikt
válasz
privacy99 #65721 üzenetére
Nem lesz annak semmi baja. Egyedül az oled kontrasztot sdr és hdr módban tartsd be. A pixel frissítéseket meg megoldja a tv. Nem véletlenül színes tv-k. Úgy használd ahogy és amilyen módban neked tetszik.
Én is azt teszem. Az meg hogy a költő miket álmodott meg mire gondolt a színekben az ő dolga. (főleg ha még a szeme se úgy érzékelte a színeket mint más több milliárd emberé) Az enyém meg hogy élvezzem a több mint 700.000-es tv-m.
Üdv. Színes képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó LG OLED 65A23LA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest