-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
KRoy19 #63029 üzenetére
Hdt nem egyszerű cég az biztos! De nekem se törték össze, annak idején a B9 et. Korábban amikor vettem tvt, a gls hozta. De sose agyaltam ezen jaj, hogy össze van törve. Külsőleg kell körbe nézni, ill le fotózni a dobozt. Legutóbb amikor hozták a tvt, le fotózták ők is meg én is. Így ha nincs külső sérülés eléggé minimális a dolog, hogy törött legyen a tv. Ki csomagolásról érdemes videót készíteni, mert ki tudja. Törött kijelzőt utólag nehéz bizonyítani, de nekem eddig szerencsém volt ez ügybe,egyszer se volt törött. Törés általában be kapcsoláskor látható, ezért ha futár előtt ki van bontva, és nincs külső nyom, futár elmegy és be kapcsolás után kiderül, hogy törött na az már ciki. Mert ha meg kérdik a futárt azt mondják mi rendbe ott hagytuk a tvt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest