Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
Jó én házimoziról beszéltem, nem is nagyon játszom, inkább csak stratégia arra meg nagyon jó a 40"-os UHD monitorom 80 centiről.
De nem hiszem hogy valaki is elsírná magát hogy milyen rossz egy 3m-es vetített FHD képen játszani, annak ellenére hogy azzal soha nem vitatkoztam hogy játékoknál sokkal nagyobb előnyt jelenthet az UHD mint filmeknél.
Játékre egyébként 8k is jelentős előrelépést jelent majd, csak azt még nagyobb látószögből kell nézni, sőt inkább már VR szintről beszélünk, amikor a teljes látótered kitölti a tartalom. UHD-nek is már inkább 60 fokos betekintési szögre van igaán jeletnős hatása, ami játéknál jó dolog, filmeknél viszont nagyon kevesen bírják, a filmeket sem ilyen kitöltésre komponálják. -
krx21
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
Mondjuk igen. Én majd a most megjelenő Xbox One X-en ki szeretném próbálni, majd a Forza 7-et natív 4K-60fps-el...
Gondolom nem lesz egy rossz látvány. PS4-en a GT is jobb mint fullhd-n, pedig az csak valami köztes felbontás skálázva...
Amúgy tényleg jelenleg a számítógépes illetve most már konzolos natív 4K-nál több értelme van, mint filmeknél a 4K Tv-nek...
(csak most nehogy valaki beírja, hogy ehhez visszont hova kell ülni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom nem lesz egy rossz látvány. PS4-en a GT is jobb mint fullhd-n, pedig az csak valami köztes felbontás skálázva...
)
Vhiktor