Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#72042496 #57318 üzenetére
Nem akarok segget csinálni a számból, ha egyszer azt írtam, hogy kiszállok ebből, de annyit még leírok, hogy itt szinte mindenki JUDDER, vagy DE-JUDDER-ként írja.
Az előbbiből jóval több a kereső alapján, ahogy így nevezik még azok is, akikről tudom, hogy mindent tudnak a tévékről, mert ezzel foglalkoznak, pl Joshi...de mindegy.Mert mindenki rögtön érti az LG webos által, de pl a Panasonic-nál Blur Reduction a neve, a sony-nál megint más, de ne állíts már be hülyének, hogy nem értem és sértésnek veszem.
Nem sértésnek vettem, de mint írtam, amíg nem válaszolod meg ugyanezt mindenkinek, aki csak simán judder-t írt, addig ne engem találj meg ezzel. Mert én akkor is így fogom írni, ha törvényi szabályban hozzák ki, hogy ezt csak így lehet leírni, szóval az nálam marad JUDDER.
Lapozzunk már, szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest