Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123 #4834 üzenetére
Mi a helyzet? Megjavult?????
-
Strezi
őstag
válasz
dgyuri0123 #4834 üzenetére
Többször megtörtént eset, új tulajdonosok azonnal tolták a tesztábrákat, meg postolták a rosszabbnál rosszabb képeket, gyakran magukat felpörgetve. Aztán másnap bekapcsolva a tv-t egy másik panelt találtak
Remélem neked is ez lesz.Abból tudod, hogy a panel törli magát, hogy kikapcsoláskor nem csattan azonal a relé, hanem csak kb. egy perc múlva. Addig dolgozik az analóg feszültségszinteken. Én azt is szoktam ajánlani, hogy kikapcsolás előtt érdemes az első pár alkalommal öt percre egész képernyős fehérzajt futtatni, hogy a panel egyenletesen meleg legyen. Ugyanis, a hőmérsékleteltérések miatt is felléphetnek kisebb egyenetlenségek, amiket a logika tévesen korrigálhat vagy éppen emiett nem.
Mindezek csak az első pár ciklusnál kritikusak, szerintem. Első hét után már nem lesz érdemi változás, de nem is kell vele foglalkozni, teszi a dolgát a háttérben.
A legjobbakat holnap
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- LG 55" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- Újszerű LG OLED 65G42LW (2028 Májusig Garis) Gallery Edition
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest