Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware #48178 üzenetére
Dehogy is nem érdemes. Pont ezt csináltam én is. Igazodtam. Behatárolt típust vettem (lemondtam pár számomra kevésbé fontos funkcióról) azért, mert a célom az volt, hogy 1-2 év múlva ne kelljen cserélni. Plusz én gyűlölöm azt, ha megveszek újonnan valamit (legyen az bármi, nem csak tv) komoly összegekért és máris szervizeltetnem kell. Én ilyen vagyok. Számomra a szervizeltetés, garis ügyintézés nem valamiféle mazochista hobbi, hanem egy olyan időpocsékolás amit pont azzal akarok elkerülni, hogy újat veszek és ha kell drágábban is. És elvárom, hogy egy nem kis összegbe kerülő valamit ne kelljen bizonyos időn belül gariztatni. Így is belefuthatok, mostanában különösen, mert ahogy Salapp is írta, nem szempont a minőség. Inkább rámennek a marketingre, a csillivilli tudásra, a látványra, mögöttük pedig nincs semmi, nincs tartalom, még azt is csak részben látják el, ami az alap funkciójuk lenne (tv-zés úgy általánosan). Pont mint a mostani műsorok, filmek, sorozatok (tisztelet a kivételnek) esetében.
Ebben sajnos az emberek mentalitása is benne van. Nincs igény a minőségre, a látszat fontosabb. Megy a pazarlás, az évente, két évente újat veszek (ha tudok) hozzáállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- LG OLED evo G3, 65 col, 4K felbontás, Garanciális
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Update 10.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest