Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
Mint ahogy írtam:
Amik ezalatt vannak (nem érték hanem minőség) azok nem nevezhető még kezdő set-nek sem!!
Használtan is lehet alacsony költségvetésből ilyen és ehhez hasonlókat építeni, csak türelem, kitartás és hozzáértés kell hozzá.
Ezzel a hsz-el nem lenézem a többieket. Ha kezdő új renszert akar valaki összerakni, akkor igen, kábelekkel együtt minimum 700-at el kell költeni.
Lehet a fent említett set-nél használtan jobb és minőségibb HM-et összeállítani olcsobban.(#45200) skippper És ez még nem is drága
.
kicsit barokkos túlzással de megkérdezem tőled, és ha valaki azt írja újra, hogy a föld nem kerek hanem sík??? Akkor azt is elhiszed neki?
Vagy újra jönnek ezekkel a buta felvetésekkel, hogy ittvan, jön a világvége???Én kipróbáltam több kábelt és nekem az "olcsobb" noname kábeleknél mozizásnál nagyon sok hiányérzetem volt.
Nagyon szívesen elhívnálak egy vak tesztre ahol megmutatnám neked, hogy egy pár száz forint/ méter kábel és egy nem is "drága" 3-5000Ft/ méter kábel között mekkora különbség.
Általában azt mondják a guruk, hogy egy rendszer össz értékének 20%-át kellene kábelre költeni.
Ezt azért költség szinten én is túlzottnak tekintem, de nem mondom azt, hogy nincs igazság tartalma.(#45198) Fisha Éz nem hívő közösség, csak egyszerűen én a tényeket írtam le.
Na ne már, hogy egy bármilyen LG valamit úgy írjunk le, hogy és igen szerintem oledhez pláne alap egy jó hangcucc.
(#45201) krx21 Az a kommersz Hama nem olyan rossz ám, laptop-ot összekötni a 77C8-al bőven tökéletes de a Marantz AV7705 illetve a Q10 pro azért Oehlbach XXL Carb Connect MKII-vel illetve Oehlbach Highspeed XT-SL 200-van az OLED-hez kötve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Vhiktor