Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ne haragudj tudatlanságomért, de elárulod nekem kérlek, hol tudom megnézni azt, hogy hány óra van a kis készülékemben?
-
daneel_hu
addikt
válasz
BusinessGuy
üzenetére
"Az oled használata kicsit pepecselősebb. Nem az a tipikus ottfelejtem a vágópultot a tv képernyőn és elviszem sétálni a kutyát tv...Ennél azért oda kell figyelni a használatra. 500 órában van pár játék,windows asztal, videóvágófelület és filmek. Az odafigyeléssel idáig nulla beégést tapasztaltam."
Minden tiszteletem, de 500 üzemóra alatt még ha nem vigyáztál volna, akkor sem lenne gond egy 2019-es modellel. Talán csak akkor ha folyamatosan 1 csatorna ment volna rajta, sárga vagy piros logóval és 100-as oled fénnyel SDR-ben, akkor az gond 500 óra alatt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor