- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Na megnéztem, bár le kellett töltenem a HDR10-est, mert a sima SDR 4K-t néztem/nézem. És itt megjegyezném (bár többnyire nem nézek magyarul semmit, de itt a 2-3. résznél "átváltotunk"
, fáradtság okán) a korábban említett "t" a "tt" helyett tényleg elég zavaró és érthetetlen.
Egyiken sem láttam semmit.(#37088) I.T.E.M Hacsak nem fogod szétjavítózni, mosni a képet, akkor nem hiszem. Azt a plusz pénzt inkább told bele egy 65"-ba... Én is így tettem 55B7 után.
(#37087) Celtis
Új év, új szokások, már nem foglalkozok ezekkel...
-
daneel_hu
addikt
"Egy rovid teszt, akinek van kedve, nemcsak LG tulajoknak, The Witcher S01E04 53:41-tol, 2-en beszelgetnek egy szuk helyen, a hatterben beszurodo feny egy ablakon keresztul:
- HDR10-nel (fajlrol) B8-on lathato a fentebb linkelt elszinezodes (normal modban is)
- DV-nel (netfilx-rol) nincs ilyen gond"E8-ason kicsit magentás... (HDR 10 ofkorsz)
De ha nem szólsz, hogy mire kell figyelnem akkor ezen a büdös életben nem akadtam volna fenn.
A TruMotion sokkal jobban izgat... -
Megnéztem azt az ominózus jelenetet. Pana 55FZ800-on és 65FZ950-en Netflix appal, besötétített szobában 4k hdr-ben. Én nem látok semmilyen elszineződést, sem semmilyen anomáliát.
Nem lehet, hogy te mivel fájlból nézted hdr-ben a jelenetet, a kódolással lehetett valami gikszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest