Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
stilo18 #35691 üzenetére
Egy 2019-es LG nagyon jó játékra, mert van HDMI 2.1 VRR / G-Sync Compatible és 120Hz, a lag pedig TV viszonylatban nagyon alacsony (~6m), de a legjobb LCD monitortól (G-Sync modulos ~1ms) is csak néhány ms-re marad már le (és ott a valódi válaszidő sokszor elérheti az OLED ~6ms lag értékét, szóval előbb kezd reagálni az LCD, de hasonló időbe telhet, mire be is fejezi a váltást a pixel).
A képméret és kényelmesebb ülőhely is sokat számít monitorhoz képest, de arról nehezebb szubjektíven nyilatkoznom, mert már 6-8 éve TV-ket használok monitornak (OLED előtt PDP-t).
-
renatto
őstag
válasz
stilo18 #35691 üzenetére
Én nem sok semmit vettem észre (Xbox One/S/X), bár FPS-t keveset toltam, de mondjuk TPS-t többet (Gears). Fifába volt évjárat, amelyikbe 750 órát tettem.
Nekem ami leginkább feltűnt pl az AC Odyssey sokkal másabban néz ki OLED-en mint monitoron vagy más tévén. Mintha élettel telibb lenne maga a kép, mintha élne.Hátrányra nem igazán emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest