- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
torma1981 #34727 üzenetére
Nem drágább a Qled, mint az oled, viszont nem is olcsóbb. És pont ez az egyik baj a Qledekkel, hogy a Samu az oledekhez méri az árait, miközben hiába vannak az oledeknek hátulütői, képminőségben az oled a csúcs, a Qled csak 2 szinttel alatta van. A Qled csak egy ledtv. Abból a legfejlettebb, de akkor is csak egy ledtv. Quantum led... Ez egy fantázia elnevezés, jól hangzik, de csak ledet takar.
-
válasz
torma1981 #34727 üzenetére
Tanulj meg olvasni. Egyik ebben gyengébb, másik abban. Az a baj, hogy sok ember nem hajlandó elismerni a hátrányokat, csak az előnyök léteznek. Közéjük tartozol.
Én elismertem és tisztában vagyok mindegyik előnyével és hátrányával. Erről is beszéltem, de a szűrőd "jól" működik.
Az ár pedig attól függ, mikor és hol veszed. Képzeld amikor én vettem a két TV-t közel egyszerre, a 65Q9FN volt kevesebb hat számjeggyel. Most akkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest