Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Szia ! Csereutalványt nem adnak, hanem 55GZ950 - et kapok érte ( ha minden jól megy ).
Most egy Sony 49XF8505 - öt nézek, ami jó tévé, de mégsem Oled. Nagyon hiányzik már."Szerintem korrekt a csere felajánlása abban az esetben ha 65 colos GZ950-est kapsz.
Amennyiben még garanciális volt a régi készülék és úgy hibásodott meg, akkor a vásárláskori pénzt kellene visszatéríteniük - amely ahogy a többiek is írták minimum 650k -, jelenleg a 65 colos GZ950 kerül ennyibe. Tehát úgy korrekt ha egy ilyen tévét adnak, nem egy 55 colost.
Az 55 colossal 200k-val rosszabbul jársz.Nyugodtan írd csak meg nekik, hogy az eredeti vételárból jelenleg egy gz950 65 col jön ki, és hogy ezt kéred.
Nekem anno az 55 colos EV6 helyett először(!) egy 55 colos B8 lett felajánlva
, majd mondtam az ipsének, hogy nézzen már a régi számlára rá egy kicsit mekkora összeg volt rajta. 
Na aztán lett belőle 65E8PLA.
Ne hagyd magad.
A törvény azt mondja ki, hogy ilyenkor a szerződés előtti állapot visszaállítása az irányadó.
Magyarán ha a szerződés előtti állapot létrejön (visszakapod a zsét, vagy legalább ajándékkártyát a vételár értékében!), akkor mondhatod el, hogy nem k***ak át.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, majd mondtam az ipsének, hogy nézzen már a régi számlára rá egy kicsit mekkora összeg volt rajta. 

Vhiktor