Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Köszi renatto, libus! LG C9 tényleg jó lehet, a drágább Panasonic GZ2000-el szemben állta a versenyt. Valaki vett már ilyen TV-t? Egy értékelést találtam, de ugye az túlzás, hogy be kell sötétíteni a szobát a nézéséhez? MM-ben én nem láttam fakó képű Oled TV-t. Azt viszont jó tudni, hogy nap nem érheti az Oled panelt. Egyébként ez mitől lehet?
Beégéssel mi a helyzet? LG tényleg nem vacakol, simán cserél ilyen hiba esetén? Azt néztem, hogy még a fekete sávok is beéghetnek, azt hittem feketénél, azon a részen ki van kapcsolva a pixel.
Lehet most is lesz 5év garancia akció az LG-nél, ha jól emlékszem Telekomnál kezdik.
MM-ben a +3 év 38.000Ft-ba kerül. Azt mondták a nem saját, hanem márkaszervizben érvényes garancia. Lehet az 5 év garanciás akciós ár, annyi lesz, mint a mostani 479k+38k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor