Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
ribarszki
üzenetére
Nos, ugy nez ki hogy az osszes 2018-as LG-n a mostani 5-os firmware-rel legalabb a Dolby Vision mod el van cseszve a gamma-t tekintve (sdr es hdr10 talan jo
).
Igy aki meg nem frissitett, az rakja vissza a jo 4-es firmware-t, blokkolja az update domain-eket es elvezze a kepminoseget
[link] -
chros
őstag
válasz
ribarszki
üzenetére
1-1 meres meg C8-on is ellentmondasos, B8-rol pedig konkret infot meg minding nem tudok

(#28830) daneel_hu: "Normális (jó!) tartalom esetén el nem tudom képzelni, hogy valaki a tévé hibáit vizslassa."
Vagy nem vagytok erzekenyek rajuk vagy hattal ultok a TV-nek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a viccet felreteve, a v*.65-os B8-os fw gamma fuck-up rogton (szo szerint) "szemet szurt", ereztem folyamatosan, hogy valami nem stimmel, s meg nem mertem / nezegettem teszt abrakkal akkor. Miutan ezt mas is jelezte, akkor neztem ra tuzetesebben, s derult ki a turpissag.
(#28832) tothl: "Van, aki szereti magát büntetni a "fos" képpel....a legtöbb szakértői beállítás ilyen."
Ez is erdekes, mert konnyen el tudom kepzelni, hogy akinek masra allt ra az agya jo-par ev TV nezes kozben, azoknak az ajanlott beallitasok (enyhen szolva) furak.
De ugyanigy, azoknak, akik "kalibralt" kijelzot neztek legalabb 2-3 hetig, ugyanigy fura az osszes tobbi
(#28824) Varshi: "A "Sötét szoba szakértői"-t módosítottam, ahogy javasolta a link. Háááát, nem nyűgözött le az eredmény. Olyan képet sikerült kapnom, ami egy "nagy régi tévé" kopottas, kissé fakó képe."
2 kerdes:
- volt panel csered ebben a TV-ben?
- melyik modot hasznaltatok elotte?Ha a Vivid-et (elenk?), akkor nem csodalom

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor