Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVhelper
senior tag
"Az interpelláció nem csinál ilyet"
Interpelláció csak parlamenti közvetítés alkalmával van a TV-kben.
A kép köztes mozgásállapotának generálására szolgáló eljárás elnevezése: interpoláció.
Mindig mondom, hogy az idegen szavak használatához szerencse is kell, főleg azoknak, akik nem ismerik azok jelentését.
-
Piftuka
veterán
"Szerintem akkor simán lehet, hogy a panelok ugyan azok, mint 2016-ban, csak kicsit feljebb vezérlik..."
Nekem az LG-s promóter srác azt mondta, hogy a 2017-es modellek nem tartalmaznak érdemi változtatást. Így ha valaki csak és kizárólag emiatt várna azokra, nem érdemes.
"Piftuka: Gondoltam, hogy valami hiba van... Az interpelláció nem csinál ilyet. Remélem megoldódik a problémád."
Köszönöm az együttérzést! Drukkoljatok nekem!
A kérdés most az, hogy a cserét követően mi legyen!? A készleten már csak az ottani kiállított darab van... azt nem szívesen hoznám el. (Nem is azért, hogy eddig mennyit futott, bár az is számít... de minden hülye összetapogatja. A tesztek során a SONY képernyőjéről valami krémes sütimaradványt töröltem le. Az UH8507-ről kekszmorzsákat...)
A típusban - bár tudom, hogy hibás példány mindig előfordul egy elektronikai cikk esetében (de miért éppen velem?) - most kicsit csalódtam is... Nem hiányzott ez a "macera", amit most megélek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Metal topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Indul a ChatGPT Health
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor