Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
A 3d egy zold piros L R betus tesztabraval neztem gugolo gyakorlatok kozben, sajnos van atszurodes szemek kozt, pont kozeprol is. de ma keszitek fotot a zold pixelcsikos problemamrol is.
a masik problema a amit nem tudtam leelenorizni a sfuggoleges savozas problema amit avs forumon sokan irnak, ezt csak sotetben lehet ellenorizni es nincs kedvem hazavinni aztan megint szorakozni az mmel vagy lgvel hogy ez rossz, szerintuk meg nem.most kuzdok a sonyival egy kd55x9005c tevevelk olyan beszivargas van mint a kismano zsblampaval vigyazna a bal felso sarokra
ez ugy nez ki megoldodik.mivel beszivargas fobiam lett ezert mentem neki az olednek. de ha hazaviszem (kialitott darab ajandek telefon nelkul 800eft) es elojon az oled sav problema dobok egy hatast.
Szoval jokat modasz rola meg olvasok rola de nem gyozott meg a boltban egy ora alatt se haat nemtudom ma lehet neimegyek megegyszerAmi meg erdekes hogy szerintem sokkal tukrozodobb a kepernyoje mint altalaban es ezert csak sotetben lehet a feketejet elvezni. a sonynal is zavaro ha nagyvillanynal ulunk elotte es a normal teve adas alatt latom magamat. ez az 5 eves LGmnel nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Arc Raiders
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor