Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tavalyi Panasonic OLED-ek drágábbak voltak, de idén az FZ800 már gyakorlatilag annyiba kerül, mint az LG C8. Más kérdés, hogy listaáron szerintem egyik se éri meg a különbözetet a B7-hez vagy A1-hez képest.

Én azt készséggel elhiszem, hogy "videofilebb" a Panasonic, de egyszerűen nem akkora márka mint az LG, ezért szerintem akkor se lennének igazán elterjedtek az OLED-jeik, ha sokkal jobbak lennének az LG-nél. Az USA-ban például nem is forgalmaznak Panasonic tévéket.
Aki tudja - a Panasonic X60 milyennek számít/számított? Láttam olyat élőben, hú... nem nyűgözött le, és most nagyon finoman fogalmaztam. Az illető egyébként fejleszteni szeretne, figyelmébe is ajánlottam egy 55 A7-et.

-
Gtaati
őstag
-
dgyuri0123
nagyúr
Annak idején mindenki gyártott saját fejlesztésű plazma panelt és elektronikát, ezért volt/lehetett akkora különbség plazma és plazma között. LG plazmák különösen vacakok voltak..
Oled panelt ma egyetlen gyártótól vesz mindenki, kell még magyarázat ?De továbbmegyek, mert pl. erősítőket is gyárt boldog-boldogtalan, mégsem ugyanúgy szólnak...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kettő a szerencseszáma az MSI Panther Lake-es mini PC-jének
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor