Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
salapp
üzenetére
Nem olvastál figyelmesen..
Azt írtam, hogy egyéb gyártónál is vannak hibák, nem is ritkábban, de azoknál nem akaródzik a csere, csak ha nagyon hangosan ágálsz érte, vagy eleve sokkal rosszabb, mint nálam volt. Ha nekem nem cserélték volna a panelt, akkor sem fakadtam volna sírva, mert egyébként a képe úgy is remek volt. Más kérdés, hogy most még jobb, mint előtte volt.. Természetesen ez sem tökéletes, de közelít hozzá, viszont olyan szerintem nincs is hogy "tökéletes"... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- PR-Telecom
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt írtam, hogy egyéb gyártónál is vannak hibák, nem is ritkábban, de azoknál nem akaródzik a csere, csak ha nagyon hangosan ágálsz érte, vagy eleve sokkal rosszabb, mint nálam volt. Ha nekem nem cserélték volna a panelt, akkor sem fakadtam volna sírva, mert egyébként a képe úgy is remek volt. Más kérdés, hogy most még jobb, mint előtte volt.. Természetesen ez sem tökéletes, de közelít hozzá, viszont olyan szerintem nincs is hogy "tökéletes"... 
Vhiktor