Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
Hát igen, teljes mértékben igazat adok Neked, ez mind így van.
De én nagyjából úgy vagyok vele hogy az FHD egyenlőre elég nekem, HDR meg nem izgat. Sőt mint írtam fényképeimet is a tv-n nézem, az még bele is tud rondítani a színhűségbe. (is) Igaz normális körülmények közt ezt még sajnos nem tudtam lecsekkolni.
A komponensek óvatos lépcsőzésében is így van, de ha az UHD-t választom akkor nyomban pc-t kell uppolnom, mert ez a monitorom is nagy részben. (Igaz van egy 24" is) És a nagyobb felbontást nem viszi a gép, tehát kb. 460+80 a számla vége a Telekomos 313.000 szemben.

Ugyan még semmi sem dőlt, de valószínüleg ez a verzió jön be. Főleg hogy érik még egy váz csere is.

-
Joshi
titán
"Főleg annak tükrében hogy szinte garantálom hogy 2-3 éven belül az itt lévők háromnegyede cseréli 65"-ra az 55-ös készülékét."
Ez nem úgy működik hogy a 65"-os képátló egyik napról a másikra 55"-os árban lesz kapható. A 65" már nagyon nagy, még sokáig prémium kategória lesz függetlenül a panel technológiától. Ha pedig még évekig nem tudnak érdemben lépni az LG WOLED-el szemben, akkor ez méginkább igaz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor