Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
Hát igen, teljes mértékben igazat adok Neked, ez mind így van.
De én nagyjából úgy vagyok vele hogy az FHD egyenlőre elég nekem, HDR meg nem izgat. Sőt mint írtam fényképeimet is a tv-n nézem, az még bele is tud rondítani a színhűségbe. (is) Igaz normális körülmények közt ezt még sajnos nem tudtam lecsekkolni.
A komponensek óvatos lépcsőzésében is így van, de ha az UHD-t választom akkor nyomban pc-t kell uppolnom, mert ez a monitorom is nagy részben. (Igaz van egy 24" is) És a nagyobb felbontást nem viszi a gép, tehát kb. 460+80 a számla vége a Telekomos 313.000 szemben.

Ugyan még semmi sem dőlt, de valószínüleg ez a verzió jön be. Főleg hogy érik még egy váz csere is.

-
Joshi
titán
"Főleg annak tükrében hogy szinte garantálom hogy 2-3 éven belül az itt lévők háromnegyede cseréli 65"-ra az 55-ös készülékét."
Ez nem úgy működik hogy a 65"-os képátló egyik napról a másikra 55"-os árban lesz kapható. A 65" már nagyon nagy, még sokáig prémium kategória lesz függetlenül a panel technológiától. Ha pedig még évekig nem tudnak érdemben lépni az LG WOLED-el szemben, akkor ez méginkább igaz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- BestBuy ruhás topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor