Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Egy biztos: erre a tv-re vigyázni kell, nálam egy pana plazma 10 év alatt nem égett be kvázi ugyanilyen tartalom mellett."
Ha kalibrálva volt az a plazma, akkor nem volt 100-110 cd-nál nagyobb a fényereje. Úgy elég nehéz beégetni, de aki 90-100% kontraszttal nyomta, annak bizony ott virít az RTL logó. Nem tudom, nálad hogy volt...
Oldenél sincs ez másképpen. Rtings pl. 300 cd mellett "égeti a logókat", de amúgy normál tartalomhoz a fényerőt ők is 110 cd-ra kalibrálják. Szóval, nem mindegy az hogy hol áll az a csúszka..(#11670) Partizan182: Jah, úgy könnyű..

-
-
Gtaati
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Helló!
Én októberben vettem a B7-t, most lesz fél éves márciusban, és semmi gondom sincs vele pedig megy rendesen. Asszony otthon van a gyerekkel, szóval nálunk is megy kb 8 órát vagy többet is naponta, vacak tv adásokkal köztük a duck tv-vel, ez mellett ha van idő és lehetőség a gyerek mellett, akkor filmezünk és a géphez monitornak is ezt használom netezésre és játékok mellé is. Volt hogy 8-9 órát játszott egyhuzamban ugyanazzal a játékkal és volt benne hud is térkép is statikus tartalomként és hála az égnek nálam nem jelentkezett eddig semmi probléma, pedig direkt próbáltam homogén egyszinű pirossal kékkel sárgával fehérrel szürkével stb.
-
PuMbA
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Különösen vicces amikor valami 2 hónapnyi oledezés után kijelenti, hogy beégés gond nincs"
Fél éve pedig még ez volt itt. Meg, hogy a külföldi fórumokon a Samsung marketingesek csinálják direkt a beégéseket
Mindig kell időt adni egy cuccnak és utána dől el, hogy beválik arra a felhasználására vagy nem.(#11658) Warck: Helyes az LG-től

-
Warck
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Mielőtt meg vettem, meg kérdeztem az lg a beégés ügyében! Azt írták sajnos létező dolog és dolgoznak rajta! Kérdezte hol szeretném használni? Mondtam Magyarországon! Erre közölte, hogyha gond lenne az LG cseréli a panelt! Szóval ha gondod van hivd az lg t ki cserélik! Sőt van olyan akinek, nem is igazán volt hibás a panel és az Lg szónélkül ki cserélte! Szóval ha gond van, Lg egyenlőre korrekt módon segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- alza vélemények - tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor