Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Nem panelt cserélték. Vettem egy A80L-t, megnéztem, tinting miatt visszaküldtem és ahogy lebeszéltem a MM ügyfélszolgálattal cserébe újat kértem. Majd ami jött szintén visszaküldtem. Ezt mind a 14 elállás keretein belül, ugyanis újra indul amikor megjött a csere. Ott és akkor lett elegem a woledből (pedig hogy szerettem az első C7-esemet) és váltottam QD-re elsősorban a tinting lottó miatt de végül maradtam is egyéb dolgok miatt, és ezert vettem egy év 65" S95D után egy 77 S95D-t is. (A kisebbiket eladtam)
-
alaves
addikt
válasz
eL Geri
üzenetére
A gyártás során (különösen ha tömeggyártás) különböző minőségű termék keletkezik a gyártósoron. Minőségi osztályozást vagy végeznek, vagy nem (valószínűleg inkább igen). A gyártási hatékonyság gyorsabb gyártást igényel, amely LG WOLED kijelző esetében pl. az előírt hűlési időn spórolható. Ennek következménye lett pl. a téglalap hiba (az ablakban futtatott tesztelő szotfver felület beégése). Egyéb gyártási gyorsító tényező is lehet. Több, mint valószínű, hogy a szerviz kijelzők alacsonyabb minőségi osztályba soroltak (nálam is 4 hibás szerviz kijelző járt, de lehet véletlen is...).
Ha Philips OLED kijelzőhibából esetleg kevesebb van, az nem biztos, hogy kizárólag a jóval kevesebb eladás miatt van. Az LG és a Philips régen közös kijelzőgyárat üzemeltetett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Iqos cigaretta
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 5G - 12Gb/256GB+Ultra Keyboard Slim case black
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor