- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
LurkerSheik #113288 üzenetére
Megyszokod, hidd el. 1-2 hétig fura, de aztán nincs gond. Mi Gödöllön a.bőr műhelyben csináltattunk egy vastag marha bőr klasszikus fazonú és színű ágynak nyitható kanapét. Praktikus, max szappanos vizzel van tisztítva, a gyártó utasítása alapján. Már több éves de nem látszik rajta semmilyen folt, kopás. Egy plüss már ronda lenne.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LurkerSheik #113288 üzenetére
Nem akartam árat írni de 5M -volt a “ kanapé”. Biztos műbőr. Azt meg végképp ne próbáld nekem megmagyarázni, hogy hogyan érzem magam rajta. Neked a szövet jön be nekem nem. Ahol te néztél bőr kanapét ott az eladó még távolról sem látott olyat mint amin én fekszem. Használd egészséggel a szövet kanapédat. Zagyvaságokat meg ne írj, ha nem tudod miről beszél valaki. Mindenkinek más a komfort érzete. Na a kényelem kitárgyalását itt le is zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest