Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• John D'oh

senior tag

válasz tibbike01 #113170 üzenetére

A külső lejátszó eredeti távirányítóját még konkrétan soha nem használtam, talán még az elemet se tettem bele mert az S95D távirányítója tökéletes erre a célre is a CEC miatt.
    Ami pedig az áram fogyaszást illeti, pontosan nem néztem számokat de biztos vagyok benne hogy elhanyagolható a rendszer összogyasztása mellett.

Az hogy minden hangformátumot is támogat már önmagában is elég indok lenne, de ennél azért jóval többet nyújt.
    A Corelec alapjául szolgáló programot használom már kb 20 éve. Külön erre a célre vettem annak idején egy használt Xboxot és más nem is volt rajta csak az Xbox Media Center. (Igen a Plex is szegről végről rokon de soha nem szeretettem.) Azóta is folyamatosan ezt illetve az utódjait használom, számtalan különboző hardveren.

Sok minden egyéb mellett a külső lejátszón lévő Gigabites ethernet nálam létszükség mert gyakran 100 Gb körüli remuxokat nézek és nagyon érzékeny vagyok arra, ha beletekerek és azt látom, hogy pufferelni kezdene a 100 Mbit vagy akár USB-s átalakító miatt. Gigabit mellett azonnal ugrik jelenetet.

Van még sok egyéb de ha igazán érdedel ebben a topikban offolás nélkül is lehet vesézni a témát :)

Új hozzászólás Aktív témák