Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Miért is? Kijön megnézi, leellenorzi a sorozatszámot stb. Megrendeli a panelt. 1 hét amig megjött a panel. Kijön beszereli, elviszi. Nálam el vitte. 2 nap után hozta. Ez 3 utazás volt igy. De ő csak egyedül volt. Nem javít helyben. Ez a Kaposvári szerviz. Szekszárdi helyben javít.
Nekem meg van a doboza pont ezért. 😉
-
torma1981
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem el akarta vinni a fószer. Mondtam nono. Majd ha megjött a panel. Így is lett.
-
torma1981
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szia.
Szerintem nem. Miért ne próbálnád meg? Jó ötlet. Lehet hogy tudnak ilyet. Nekem csak jó tapasztalatom van az LG-vel. Valóban a szervizek elég eltérőek lehetnek. De nem szabad hagyni magadat. Fotót kell feltolteni a bejelentésnél. Ott láthatja bárki mi a gond. Ne már valami jött ment mondja meg csere vagy sem. Addig nálam nem is vitték el a tv-t amíg nem jott meg az új panel.
-
torma1981
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
A hivatalos LG hozzáállás az, hogy pl 3 panel csere után csere utalványt kérhetsz. Ettől mint látszik eltérhetnek. De 3 után tuti kapsz utalványt. Ezt havernak mondták az LG-nél mikor panel csere volt. Neki még csak a 2-dik volt ott még az LG-s mondta, ha van panel cserélik. Így is történt. De mivel újra lett 2 év garancia igazából így is jó.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Havernak ma cseréltek B7v-be panelt. Egy javított B9-es panelt tettek bele. Kábelezésben kicsit más oda kell átalakító, de a szervizes megoldotta. Kb 40 perc alatt kicserélte. Szekszárdról jöttek hozzá. Sávosodás gondja volt. Csak fotót kellet küldenie, pár napra rá már itt is volt a panel. 1 hét sem volt. Amikor kijött mondta neki alig látszik, a képen jobban látszott. Azt mondta, volt hogy kompletten az X-box jel, meg a Windows asztal volt beégve simán cserélték azt is. Nagyon rugalmasak voltak.
-
torma1981
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Pontosan. Nem lesz itt pénz oledre. És ez nem riogatás. Sajna ez lesz.

-
torma1981
veterán
válasz
zsoltika74
üzenetére
Miért repedne el? Gondolom leeset, ledobta. Nem reped csak úgy el.
-
torma1981
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Annak semmi köze hozzá. Külföldön sem volt ennyiért. Miért ne lehetne most is ilyen akció? Nem hiszem, hogy 350k lesz az 55 col. Már most is lehet akcióban annyiért. És még csak március. Egyre mennek le az árak. Én 2017-ben szeptember végén vettem a 55B7-et 475k-ért. Most látszik mennyire olcsóbban jönnek ki az újak.
-
torma1981
veterán
Valaki tudna monda az új Nvidia g-sync támogatás mennyivel jobban dobja meg a játékélményt? Nekem B7 van azon nincs ilyen. Játszik valaki Pc-röl pl B9- C9el? Mennyivel jobb?
-
torma1981
veterán
Ezért nem kell más gyártótól venni. Ha ezek a tények amiket most leírtunk nem elegek akkor nincs miről beszélni. OLED-nél mindig is a legfontosabb a garancia és annak minősége lesz. Nem vagyok LG párti (Na lehet azért), csak tényeket mondom. Én ezek után tuti csal LG-t veszek. Engem megvettek.
-
torma1981
veterán
És ezt ki nézi meg? Aki ki jön? Megnézi mi a gond és ha valóban rossz rendeli a másik panelt. Nem vizsgálja több napon át a cuccot. LG szervíz. 1 öreg 60-as figura jött ki. Azt sem tudja szinte mi az OLED. Megnézi mi a baja, beazonosítja a tv-t és 1 hét és kicserélve a panel. Ennyit vizsgálták. Ne, hiszem mások máshogy csinálnák.
-
torma1981
veterán
LG OLED Ambilight.
Saját. 55B7V+ extra. -
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Miért ne lenne akció? Szerintem tuti lesz az olimpiai miatt, es nem csak pár százalék.
-
torma1981
veterán
válasz
Secretknight
üzenetére
Én kipróbálnám szívesen, de nem tudni a Philips garancia mennyire jó. Rugalmas, gyors, mennyit szaroznak stb. LG verhetetlen. Árban is jobb az LG.
-
torma1981
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Érdekes itt Pécsen nem is szólt semmit. Ez tuti hülyeség. A panel az Lg-töl jön. Mi köze van, hogy kap fizetést?
-
torma1981
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Majd mond neki rendelje meg a panelt és ha itt van jövőre vigye a tv-t ennyi. Én ezt csináltam nálam. Majd persze hetekig a hideg, ki tudja milyen körülmények között tárolja a tv-t.
-
torma1981
veterán
válasz
renatto
üzenetére
Pontosan. Lg irta nekem levélbe, telefonba is ezt mondták. Innentől kár vitatkozni. Az adott főelemre indulhat szerintem is csak a 2 év újra. Nem az egész tv-re. Ezt nem tudom pontosan.
Tárgy : Javítás
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Az Ön által feltett kérdésre azt a választ tudom adni, hogy a garanciális időn belül, tehát 2 éven belül kicserélt alkatrészekre újra indul a garancia idő, ami 2 év.
Valahol elcsúszott a tájékoztatás ezt illetően a kaposvári szerviznél, de ezt az információt a garanciális feltételek alapján biztosan el tudom Önnek mondani.Lg munkatárs írta levélben tavaly.
-
torma1981
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
(#33346) daneel_hu
Igen, erre is van törvény. (eu-s)
Amennyiben a jótállási idő alatt a készülék meghibásodik és a szerviz javítja, majd később ugyanaz a probléma fenáll (jelen esetben itt egy panelcsere oldotta volna meg az első problémádat), akkor kérheted a szerződés előtti állapot visszaállítását.
Ezt azért találták ki, mert vannak olyan termékek amelyek tervezési hibával kerülnek forgalomba, és ilyen esetben sem járhat rosszul a fogyasztó.
Ezt a csere szót felejtsétek el, ilyen nincs.
Te döntöd el mit csinálsz, nyilván a többségnek tévé kell, tehát ekkor így is úgy is csere lesz.
De a kiindulási pont a szerződés előtti állapot visszaállítása.
-
torma1981
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azért ez tényleg durva.
Ennyit tényleg a Pana szervizről. Most már ha akartam volna sem veszek Panát.Tehát a lényeg:
2.dik panelcserét el sem kell fogadni hanem rögtön kérhetem vissza a pénzt?Akkor is ha netán még tudnák a panelt cserélni? (LG55B7V mint tudjuk nem nagyon van már nem javított cserepanel a tv-hez. Ki tudja mennyivel lenne a másik rosszabb.)
Utalványt nem köteles az ember ott levásárolni ahol vette (Nálam Telekom pl.)
Kérhetem vissza a pénz, és megveszem ahol a legolcsóbb stb.Jól értelmezem?
-
torma1981
veterán
válasz
renatto
üzenetére
A második panelcserét már asszem nem vagy köteles kérni. Ott már jár a csereutalvány, vagy másik típusra csere. Mivel pl nem nagyon van már B8 akkor pl csak B9 jöhet számításba. De jobb ha inkább utalványt adnak, mert akkor az eredeti árat adják vissza. Nem tudom hogy gondolkozik az LG. Nekem is kezd sávosodni ahogy nézem a B7 és már a második panel csere lenne is nekem.
-
torma1981
veterán
válasz
tutitibi
üzenetére
Azt te honnan tudod hogy nem lesz baja? Bármikor elő jöhet egy gond. Az OLED nagyok kényes ez tény. Azért nem mindegy, ha majd gond lesz hogy állnak hozzá. A mai technika nem 10-20 évre készült. Cserélnek panelt újra 2 év gari azért nem mindegy ha ilyen van. Persze ne ez legyen a fő.
-
-
torma1981
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
És ha otthon van a gyerekkel stb akkor egész nap kell menni a tv-nek? Nem értettem sose ezt a logikát. A gyerekkel foglalkozzon az ember ne a tv-t bámulja. Csoda, hogy telefonoznak, tv-nek egész nap.
-
torma1981
veterán
Na most legalább akciozzak a B9-C9-et. Mivel ennyi pénzért most úgysem viszik.
-
torma1981
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ott a lényeg a FOTÓN. Milyen kijelzőn nézted? Ahány ember annyiféle képen jelenik meg. Élőben kell látni.
-
torma1981
veterán
válasz
rizsa7777777
üzenetére
Szerintem ezt a beegeses dolgot tuti szervíz is válogatja. Keresel másik indokot is, max. Homogenitás gond, stb. 800db azért elég sok. Egy darabig cserélnek még akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igen azt már nem tudom, hogy foglya látni a szem.

Ennyit tényleg a Pana szervizről. Most már ha akartam volna sem veszek Panát.
Vhiktor