Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. OLED 55 colos méretben, nincs is FLAT típus, csakis ÍVELT készülék létezik forgalomban? Mostani FULL HD 7... széríájú Samut akarom lecserélni. Nagyon tetszett az OLED
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Vhiktor