Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Nnnna, többek között ezért (a vibrálás és a szövegmegjelenítés mellett, valamint világos helyiségben is megy - ja tudom, kapcsoljam ki a VRR-t, meg kínlódjak True Type beállításokkal / szöveg élsimítással stb-stb. ami aztán más problémát hoz persze) nincs és még egy darabig nem is lesz OLED monitorom. Ez konkrétan vicc. Használok munka és hobbi miatt alsó hangon 50-60 ikont (v. programot). Amikre egy pillanat alatt rákattintok, nem kell keresgélnem sehol. Taskbar szinte állandó, sokszor játékokat is ablakban futtatok.
Igen, az OLED képe csodás lenne, de erre nem vagyok hajlandó. A monitor van értem és nem fordítva. Ha a technológia erre képes, akkor - egyelőre legalábbis - skippelem...
Biz' Isten ezerrel nézegettem OLED monitorokat, nagyon-nagyon tetszene, de ezekkel nem tudok megbékélni, nekem egyelőre túl nagy kompromisszum. Persze kérdés, mit hoznak az újabb generációk
. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Skynet258