Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
válasz
BigBear
üzenetére
Javítom, sötét környezetben adja a legjobb képet a technológiai előnyei miatt, pixelenkénti megvilágítás ezáltal végtelen kontraszt, ezáltal immerzívebb HDR élmény, így érdemes ott használni. Filmeket is általában sötét szobában masterelik.
MPowerPH: használd akkor örömmel, valószínűleg te kevésbé vagy érzékeny ezekre, de sajnos attól még ott vannak ezek a problémák, melyek rengeteg felhasználót zavarnak, és foglalkozni kell a gyártóknak ezzel, nem hiába fejlesztették ki a BlackShield bevonatot az idén megjelenő QD OLED-ekre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
BigBear
üzenetére
Cáfolom. Nem kell sötét szoba. Direkt napfény ne érje.
Nem értem a problémát ezzel kapcsolatban sem. És az eddigi más itt felmerült problémával sem.
Még jó, hogy nem hallgattam ezt a sok butaságot, ami le lett itt írva a tükröződésről, rosszullétről, lilás feketéről, flickeringről... Így csak megvettem a monitort.
Most már csak a burn in az, ami foglalkoztat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Autós kamera eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258