Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Két hete várok az újra (Alza), ma kaptam egy emailt az újabb tolódásról, eddig 12.11 volt a beérkezés várható ideje, ma tolták 12.19-re, szóval még nagyon nincs raktárkészlet belőle szerintem az EU-ban. Már gondolkodom én is hogy nem várok rá tovább, karácsonyra azért jó lett volna, de ez az idén már nem fog érkezni, egyedül az ára ami még visszatart, én még 224.390Ft-ért rendeltem elő náluk amit elvileg tartaniuk is kell, még az is van a rendelésnél bejegyezve.
Csak hát egyre több problémáról olvasok én is a Tandem Oled panelekkel kapcsolatban aztán azért elbizonytalanítja kicsit az embert, hogy valóban érdemes-e várni na meg megvenni, hiába kecsegtetőbb az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258