Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindercone82
tag
Egy kis Decatlon G-EYE 2 Escape és Seatpost mount tesztkör tegnapról:
https://www.youtube.com/watch?v=v5veiyJLNEMJó kis cucc ez a tartó! Kár hogy műanyag....Lehet ebből is kéne rendelni egy alu verziót mint a kormánybilincsből.
"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Cindercone82
tag
Üdv!
Én nemrég vásároltam egy G-Eye 2 márkájú sportkamerát a Decathlonba. Sokáig agyaltam hogy milyet vegyek, nem akartam sokat költeni. Az összehasonlító tesztek alapján jónak tűnt. 2 verzió érhető el, én az olcsóbbikat vettem ami csak 30 fps-t tud 1080p felbontásban. Egyébként az AEE Camea gyártja, de a neten úgy is rá lehet bukkanni hogy PNJ Cam. Elég massziv háza van és jók a tartozékok is hozzá. Már idő közben rendeltem a "kínai nagykerből" fej,mellkas,kormány és nyeregcső tartót. Tökéletesen teszi a dolgát, a képminősége árához képest kifogástalan. Meg vagyok vele eléged! Bátran ajánlom bárkinek! És 2 év garanciát vállal a Decathlon rá.
Ha valakit érdekel tudok mutatni teszt videót meg képet."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest