Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
van egy új versenyző Thieye T5e
ambrella chipset eléggé ver mindent képre, talán gyro ami annyira nem dolgozik erősen mint git2-őn viszont sokkal sokkal élesebb mindenhol a kép, meg 720p 240fps 1080p 120fps eléggé erős.. de úgyse pörög topik hiába írok ide[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
ÉN is vettem a 22,5E-s teszkós akcióban, mert annyiért ingyen volt... valós értéke max 40E volt akkor, de újobbal 60E-ért árulták... most aprókon is 30E-ért találsz max-min használtan!
De igen, ég és föld egy EKEN H9 VS SONY AS20! (nem is nevezhető egylapon)
SONY-t már csak az ára miatt is inkább GoPro - Drift-hez hasonlítja az ember...
Ha az "olcsóbb kategóriát nézzük", akkor: SJCAM SJ4000 és Xiaomi-hoz van értelme csak az EKEN-t hasonlítani... ahogy van a GitUp is, de az is 50E kategória, nem a 30E-s, (amiról elsősorban ezen topik szólna)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
Attila444
aktív tag
Neked miért fáj ennyire, hogy nem forgalmazom?
Nem azért nem ajánlom, mert nem forgalmazom, hanem pont fordítva, azért nem forgalmazom, mert nem is ajánlanám. Semeddig nem tartana felvenni +1 terméket.Ha jól tudom neked még meg se jött a kamerád, akkor miről beszélünk? Egy értelmes hozzászólásod sem volt, csak beszólogatsz. Rád pont igaz, amit tegnap írtam...
A tesztvideókból egyértelműen látszanak azok a hibák, amiket itt leírtam, ha te ezeket nem veszed észre, akkor örülj neki, lesz egy tökéletes kamerád
-
Attila444
aktív tag
Nem véletlenül, mivel csak jó minőségű kamerákkal foglalkozom
Régebben leírtam mi a baj vele, minőségre szörnyű, az élességet mondogatjátok folyton, de az csak szoftveresen fel van erősítve, ami még tovább ront az amúgyis szar minőségen. Elhiszem, hogy csábító mert olcsó, ha csak az ár számít és a minőség nem érdekel, akkor vegyétek nyugodtan. -
Gaboman
nagyúr
Nem értem én sem miért szólja le ennyire.
H9 vs SJ4000
H9 vs SJ4000
Számomra kidolgozottabbak a részletek a H9-nek.(fű,talaj,falak,kerítés) egészében részletgazdagabb a kép.A mikrofon is nagyon jó rajta.
H9 vs Yi[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Allien
veterán
Amikor kerestem firmware-t a H9-hez (mellesleg még most se találtam), egyik külföldi fórumon linkelték az alábbi videót:
[link]
Ami meg a méreteit illeti, van egy hamis (fake) SJ4000-m, egymás mellé rakva jól látható. A gombok nagyobbak csak, meg a hátsó LCD. Nem véletlenül írják/ajánlják az akksi cseréjét SJCAM battery-re. Méretben stimmel, és állítólag jobb, mint az eredeti H9 akksija.
Lásd alábbi linken:
[link]
Gyári akksival:
1920 x 1080p 60 fps - around 45 minutes
1920 x 1080p 30 fps - around 83 min
SJCAM akksival:
1920 x 1080p 60 fps - around 70 minutes (35 more compared to original battery)
1920 x 1080p 30 fps - around 120 min (40 minutes more than with original battery)
De tesztelni még nem tudtam ezt, mert ugye a fake kamerám akksija lehet az is fake, bár működik, de majd letesztelem amúgy is.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Gaboman
nagyúr
Érdekes egy arc annyi tuti de, a minősége a videónak igencsak elfogadható!
Szépen kivehető minden, éles kép, szép színek, motorozáshoz, extrém sportokhoz megfelelő.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest