Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Pár csepp víz bejutott az EKEN H9R-em vízálló tokján keresztül, nem lett gáz, de rendelnék újat. Ez a vízálló tok jó lehet hozzá:
[link] ?
A cím szerint igen, de SJCAM-hoz való elvileg.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kollégám rendelt egy EKEN H9R-t, melyre vámeljárásról szóló sms-t kapott a postától. Nekem, és az egyik cimborámnak sem volt ilyen, nem tudom már, hogy mi volt a csomagon, de sztem értékmegjelölés nélkül. Áfás lesz a téma?
-
motoflug
őstag
SZiasztok!
Annp, pár hónapja, itteni ajánlásra, a megbízható Alis forrásból vettem egy EKEN H9R-t, ami azóta is teszi a dolgát rendesen. Most rámegyek a linkre, akkor már EKEN feliratos a kamera, az enyémen nincs felirat. Attól még eredeti?
-
motoflug
őstag
EKEN H9R rovid tapasztalatok:
- 1080p 60fps-en a kepe teljesen jo, nagyjabol olyan, mint amiket a YT-n lehet latni. 4K, es a slowmot egyelore meg nem probaltam.
- Fenykepek: Kozossegi mediara valo fitozasra alkalmas, de nagy mertekben elmarad egy mobilos kameratol is. Egyebkent vallalhato, nincs vele gond, talan a szeleinel eletlenek.
- Rengeteg tartozek, amik kozul a taviranyito es a vihallo tok a legjobb szamomra.
- 32Gb-os kartyara kb. 3 ora video ferne fel, az akksija jol birja, bar nagy szerencse, hogy adtak hozza pluszban egyet toltovel, melyet a kulso akksimrol tudok tolteni, igy allando a toltottseg.Osszessegeben eddig szuper, 20-ert ajandek volt, a nagyobb tesztelest jovore kapja meg sieles es a nyaralasok soran, de szerintem ennyiert jok a parameterei.
-
motoflug
őstag
Végre megérkezett az EKEN H9 ~ 1 hónap alatt.
Gyors észrevételek: rengeteg kiegészítő jár hozzá, szuperek. A távirányítós verziót rendeltem, egyelőre azt nem tudtam kipróbálni, mert nincs nálam microSD kártya. Egyébként telefonnal és a saját appjával (EZ icam) kipróbáltam, átadja a képet a telefonra, viszont sajna lefagyasztja a készüléket. Más tapasztalt ilyet? Milyen appal érdemes használni?
-
motoflug
őstag
válasz maj-viktor #948 üzenetére
Már megrendeltem az öreg EKEN-t, szóval reméljük minden oké lesz vele.
-
motoflug
őstag
Ez hamisitvany Eken H9 lehet? [link]
Sima H 9-nek irja, de az oldalon volt fent rendes Eken H9 neven is. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani bestbuy akciókamerát max. 20-e Ft.-ig?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A legolcsóbb, de supporttal rendelkező készülék kéne.Felhasználás: Meccsek videózása; ill. 120fps jó lenne,ha lenne 720p-n (nem olyen fontos). A telefonom tudná ezeket, de azt nem merem oda rögzíteni, ahova ez kerülne, és ha baja lesz, akkor ne a telónak legyen.
Az SJ4000 tökéletes lenne, de ahogy látom, ott felskálázott a 720p-s slowmo. (?) Esetleg ConCorde X8?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest