- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hogyne lenne jelentősége, még egy azonos termék esetén is és még ha az alapanyagok ugyan azok is, viszont a gyártósor nem ugyan az és ki tudja mennyire kopott mennyire dolgozik precízen, lehet hogy a minőségi tűrésbe belefér amit gyárt az adott gyártósor de másik gyártósor mégis jobb minőséget hoz.
Mint ha egy autót több gyárban is gyártanak nem mindegy hogy hol mert lehetnek összeszerelési különbségek, akárhogy is próbálnak ellene tenni
(#5986) alpenwetter
Elég keveset megyek a kocsival évi 6000Km környékén, így ha azt nézzük én két év alatt nem megyek egy normál 20-30e Km-es csereperiódust, így nem kap olyan nagy terhelést nálam a pollenszűrő
Kocsi garázsban áll nem ázik be, és pollenszűrőre se folyik vízAllergiás meg nem vagyok, sose voltam (bennem még van anyag
), gyerekoromba rendszeresen szórakoztunk azzal hogy derékig érő gazban gurultunk le a véd gát tetejéről aludtunk a fűben szénában
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Honda topik
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD