Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gabail #32094 üzenetére
Ha hozzáférhető helyen van a HA-s géped, akkor a legegyszerűbb egy USB-s hangszórót rákötni a hangkimenetére és VLC addont telepíteni.
Ha távolabb, mindenképpen wifis a nyerő, Zigbee ilyen célra nem játszik (az nem ilyen nagy adatmennyiség átvitelére való). Rajtad áll, milyen: lehet házilag is összerakni vmit, készen pedig mondjuk egy Ikeás Sonos a legegyszerűbb (helyi hálózaton kerül beintegrálásra), vagy Google Mini, kikapcsolt mikrofonnal, ha tartasz tőle. Ez utóbbi jóval olcsóbb, de kevésbé jó a célra, mert először föl kell építeni a cast kapcsolatot, ami pár mp késedelem, és csippan is egyet olyankor.
-
koala69
tag
válasz Gabail #32094 üzenetére
szia, ha van otthon egy regi Pi-d, az Volumio-val alkalmas erre a celra vmilyen erositos hangszoroval, pl pc speaker. Nekem erositore van kotve, amit bekapcsolok, majd 2s-al kesobb indul a TTS. Pl arra hasznalom, ha 5 percnel tovabb nyitvamarad az bejarati ajto -elmondja, hogy be kellene csukni /angolul/
De hasznalva van zene lejatszonak is, halozaton, vagy az sd-n tarolt file-okat tudja lejatszani, amit vagy a sajat feluleterol, vagy HA alatt tudsz inditani / managelni.
az image elfer egy 8GB-os kartyan, es meg jopar hangfile is elfer a fenti feladatra. nalam honapokat elmegy ujrainditas nelkul, altalaban "veletlenul" kihuzzak..... ha B3+ -os Pi-t hasznalsz, akkor wifi-rol is mukodik, nekem egy sima B van erre a celra etherneten.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gabail #34044 üzenetére
Nem muszáj ehhez Bayesian (amit veszett nehéz jól belőni, bár valóban hasznos bonyolult feladatokhoz), template kifejezéssel is összeszámolható, mennyi van nyitva.
De a legegyszerűbb valóban a számláló növelés, csökkentés. -
Gabail
csendes tag
válasz Gabail #35099 üzenetére
Tegnapi kérdésemhez kapcsolódva: Szeretném monitorozni pár berendezés fogyasztását külön is (klímák pl.), amik direktben a villanyóraszekrényből kapnak áramot saját kismegszakítóval. Ehhez a Shelly Pro eszközöket néztem ki, melyek specifikációja említi, hogy ezek túlfeszültség védelemmel is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy helyettesítheti az eddigi kismegszakítót?
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gabail #35111 üzenetére
Nem. A kismegszakító eleve nem túlfeszültség, hanem túláram, vagyis főként zárlat ellen védi az utána következő áramkört (pontosabban a vezetékeit). Ezt nem lehet sima relével helyettesíteni, mert ott nem garantálható, h leold amikor valóban nagy szükség lenne rá (a zárlat áram akár össze is égetheti az érintkezőit)
-
ratkaics
senior tag
-
ratkaics
senior tag
-
ratkaics
senior tag
válasz Gabail #36561 üzenetére
Szerintem a két biztosíték azért van, amit Te magad is írtál.
Sajnos a Shelly-knél fontos, hogy ugyan az a fázis legyen mindenhol. Jó eséllyel valami ilyesmi van elrontva nálad.
(Ha jól sejtem amerikai cucc, ott nincs 3fázis a lakosságnál, szerintem ezért nem szeparálják el a vezérelt áramkört a készülék sajátjától.)Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
ojb
tag
válasz Gabail #36561 üzenetére
"miért mutat a rajz két megszakítót. Be lehet kötni egyel is?"
Igen. Be lehet csak nem elegáns.
ui a fogyasztó (jelen esetben a klíma rajzon 'K') áramfelvételéhez illik méretezni a biztosítékot ; kismegszakítót (rajzon '1'), ami egy mai korszerű klímánál ~10A.
A másik biztosíték ('rajzon '2') magát a Shelly-t és kapcsolóit biztosítja és csak max 100mA értékűnek célszerű lennie.
Természetesen magát a Shelly-t is lehet a 10A-es kismegszakítóról is biztosítani, de nagyon nem "szakszerű" és biztonságos egy néhány mA áramfelvételű eszközt 10A-rel biztosítani.
[ Szerkesztve ]
-
ojb
tag
válasz Gabail #36567 üzenetére
"A "2"-eshez jó lenne tudnom pontosan mit kérjek a szerelőktől"
Valami ilyesmit pl:
A Shelly fogyasztása max 3 - 4W lehet
Ez 230V esetében 15mA körüli üzemi áramot jelent.
Figyelembe véve, hogy a Shelly kapcsolóüzemű tápegységgel rendelkezik én a már jelzett T63 vagy F100 mA-es biztosítékot használnék hozzá az induló áram tranziensei miatt."Érdekelne még, hogy a Shelly által mért többszörös amper a két klíma esetén milyen fizikai törvényszerűségnek köszönhető? Ha egyáltalán annak köszönhető. Vagy nem-e hibásak."
Ki kell cserélni a rosszul mérő Shelly-ket azzal, ami jó értéket mér és megnézni, hogy a hiba vándorol-e... -
LouiS22
veterán
válasz Gabail #37801 üzenetére
Az Aqara egyetlen plusz hozadéka a homekit, egyébként egy meglévő oem gyártó terméke átmárkázva.
Én a helyedben azt tenném, hogy bármilyen szimaptikus zigbee trv-ből rendelnék egyet vagy kettőt (de biztosan nem 24-et) és megnézném, hogy a gyakorlatban is tudja-e azt, amit elvársz tőle. Olcsóbb, mint ha 24 megvásárlása után jössz/tök rá, hogy ez mégsem jó.
A modell amúgy az, amit írsz, ennek fogja felismerni. Legbelül meg tuya ő is, mint kb az összes kínai testvére.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
tradeelek11
aktív tag
kupon 1-7 volt de jövő héten lesz másik, kiírjam?
Viszont mint a weblapon is látod 200 dollár felett jár kérés nélkül is a 25% kedvezmény .[link]a gyerekzár az van, ablak nyitás érzékelő is. Viszont én mivel vannak "rendes" nyitás érzékelőim én azt használom és másnak is azt ajánlom. Illetve ajánlott a külső hőmérő használata nem a beépített. Magyarul nálam a trv nem mér nem hoz önálló döntést hanem végrehajtja amire a HA-ból utasítást kap.
A fix képernyőzárat, nehezen tudom elképzelni, de ki tudja.
Mást nem csinálsz egy alertet, hogy valaki kinyitotta a gyerekzárat.
[link] #37802LouiS22 kollega is írta így ismeri fel a z2m.Tisztelettel
-
tradeelek11
aktív tag
válasz Gabail #37813 üzenetére
Ok kiteszem ahogy lesz új.
Szerintem igen, én nem próbáltam de szinte biztos, hogy trvről nyitható.Mint a leírásában is láttad tudja a nyitásérzékelőt is meg a hőfokot is,
de hogy úgy mennyire pontos, és hogy úgy hogy működik?
Passz , az nálam nem nagyon volt cél .Tisztelettel
-
BullZeye
veterán
válasz Gabail #37826 üzenetére
Őszintén nem, kb 1 éve nem fejlesztettem semmit úgyhogy nagy köszi és félek miről maradtam még le...
Hőmérséklet sensorhoz mit használtok ami zigbee és mutatja is hőmérsékletet/páratartalmat? Xiaominak bluetooth van ami a ház mérete miatt nem opció.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Gabail
csendes tag
Múltkor kerestem kisebb irodába TRV-ket. Addig jutottunk, hogy vettünk egyelőre 3db Aqara E1 TRV-t. (Hm.. nemrég még 22ezer volt.) Csakszólok ha valaki ilyet tervez venni: nincs hozzá Herz adapter. Külön kell beszerezni hozzá ilyet, ami hogyhogynem mindenhol hiánycikk vagy irtó drága. Másik probléma, hogy a saját hőmérője csak 1.0 fokos lépésekben jelent, csak amikor legalább ennyit változott a hőfok. Ezzel együtt lehet élni, de jó lett volna tudni előre. A következő, hogy a szelep on/off-os, nincs köztes állapot. Ezt meg sejteni lehetett.
Szóval most próbálom beállítani HA-ban, de mivel még először van dolgom TRV-kkel, rögtön elakadtam. Mindjárt az első kérdés: Z2M-ből HA-ban automatikusan létrejön hozzá egy climate.* entity generic_thermostat (ha jól gondolom). A hvac_modes attribútum alapból `auto, off, cool, heat, dry, fan_only` tulajdonságokat kap. Hol/hogyan lehet ezt felüldefiniálni, ha nekem csak az off és heat kellenek?
-
LouiS22
veterán
válasz Gabail #38251 üzenetére
configuration.yaml-ban az adott climate entitást az alábbiak szerint módosítod (értelemszerűen a saját, vágyott - és az eszköz által támogatott - értékekkel):
homeassistant:
customize_glob:
climate.midea_ac_nappali:
hvac_modes:
- 'off'
- 'cool'
- 'dry'
- 'fan_only'Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
vampire17
addikt
válasz Gabail #38544 üzenetére
Szia!
Aristonhoz nem lesz jo az OTGW, az mas protokollt hasznal (bridgenet)
Ebbe az iranyba kell elmenned:
https://github.com/john30/ebusd
https://github.com/john30/ebusd-esp/
https://github.com/komw/ariston-bus-bridgenet-ebusd
Otthoni kazanod OT-s.
-
vampire17
addikt
válasz Gabail #38548 üzenetére
- P22-es paraméterre navigálj a "fűtésvíz +" gombbal.
- I/P gombbal szerkeszd az értéket
- Állítsd az értéket 22-re (fűtésvíz +), majd I/P gombbal mentsd el. Ezzel eddig elérhetetlen szervizparaméterek váltak elérhetővé.
- P67-ig nyomkodd el a szervizmenüt (nem sorrendben lesznek, valahol C paraméterek vannak beszúrva a sorba).
- A P67 paramétert az előzőekhez hasonlóan szerkeszd, új érték: 02, I/P gombbal mentés (ezzel "Plug and Play" módról "Standard OpenTherm" módba kapcsoltad a termosztát kapcsolatot) -
tradeelek11
aktív tag
válasz Gabail #38694 üzenetére
Nálam sima Generic Thermostatok vannak,
ahol a bemenet a külső hőmérő, a kimenet pedig egy Input Boolean.
A többit pedig "símán" meglehet csinálni automatizálásból,
ahol a boolean állapotát figyelem , hogy mikor, hol. miért induljon vagy zárjon TRV.
Az input booleaneket is yamlben simán betudod tenni groupba, ha szükséges.Tisztelettel
-
LouiS22
veterán
válasz Gabail #38694 üzenetére
Passzolom a kérdést, nincs aqara trv-m. Ebben az egészben az a szép, hogy neked kell kísérletezned, viszont azt érzem, hogy te azt várod el, hogy out of the box azonnal minden úgy működjön, ahogy te elképzelted. Sajna ez nem jó irány, ráadásul egyből egy komplett irodára akarod ráhúzni pont egy olyan időszakban, amikor már "élesben" megy a játék és nincs helye hibának. Lehet, hogy jobban járnál, ha maradnál a manuálisnál a téli időszakban és majd idényen kívül kísérletezel és jól beállítasz mindent. Vagy... vagy elfogadod, hogy nem hibamentes a rendszer.
Én nyitásérzékelővel társítottam egyébként, nem feltétlenül bízom meg a beépített érzékelőben, hiszen minimális időnek el kell telnie ahhoz, hogy váltson a hőmérséklet (pláne, ha mondjuk a TRV messzebb van az ablaktól/ajtótól).
Persze azt is értem, hogy vagy kiadták neked, hogy oldd meg, vagy tulajként te akarod költséghatékonyan megoldani.[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gabail #38708 üzenetére
Az energy panel a napi-, azon belül is az óránkénti fogyasztásra van kihegyezve.
Ha viszont kézzel írogatod és kihagysz pár napot (ami biztosan előfordul) akkor hirtelen jelenik meg a következő följegyzési napon az egész időszak fogyasztása (ahogy addig is, a fölírás órájában az előző napé). Persze a havi nézet ettől még nagyjából jó lehet. -
LouiS22
veterán
válasz Gabail #38703 üzenetére
A saját, egyedi igényeid nem feltétlenül kell találkozzanak a tömeges igényekkel. De van egy vote rendszer a community fórumban, ott lehet ezeket megfogalmazni.
Hogy mondjak egy valós példát: triviális kérésnek/elvárásnak tűnt a vízfogyasztás megjelenítése az (Energy) dashboardon, nagyon sok vote volt rajta, és így is 1,5 év alatt értünk el oda, hogy a mostani frissítéssel megjelent. A bétában még m3 volt a megjelenítés, majd a release-re ezt már literre módosították (mert jelezték, hogy életszerűtlen a 0,001m3 ábrázolása, a 100 liter meg értelmezhető valami).
[ Szerkesztve ]
-
gya/352
tag
válasz Gabail #38675 üzenetére
Köszi. Megnéztem, próbálom felfogni. A programozás nem áll hozzám közel, pedig valamikor tanultam még Pascal-t, meg Basic-et, de az nem tegnapelőtt volt. Egyelőre birkózom a HA-val minden szinten, próbálok magamtól rájönni, de jövök még kérdezni az biztos.
A Domo-val pikk-pakk ment minden, persze Blocky-ban nem nagy ügy összedobni azt az automatizmust amivel most a HA-ben megszenvedek. -
Gabail
csendes tag
válasz Gabail #38548 üzenetére
Kérnék egy kis segítséget a nodo.shop-os OTGW bekötéséhez, vamipre17 ha jól sejtem, leginkább Te vagy ebben a szakértő.
Baxi Duo-Tec Compact+ a kazán. OTGW bekötöm az alacsony feszültségű M2 kapocsléc 1-2 pontjára. Ugyanitt a 4-5 kivezetésen van most a kinti szonda. Ezt le kell kössem, mert úgyis HA fogja diktálni a kazánnak a kinti hőmérsékletet, vagy maradhat és használható lesz ez is a vezérléshez?
Az erősáramú M1 kapocsléc 1-2 pontján van most a Shelly1, ami egyelőre kapcsolja a kazánt ki/be. Ez maradhat itt az OTGW-vel együtt amolyan backup megoldásnak, vagy mindenképp le kell vegyem? (Valahol olvastam, hogy ha ide nincs kötve semmi, a hidat nem kell visszaállítani ha van OTGW, jól emlékszem ugye?)
OTGW-t elsőre csak megfigyelőként használnám, hogy lássam a paramétereket hogyan dolgozik a kazán a saját vezérlése alapján. Fontos, hogy nincs OTGW termosztátom, az OTGW ezen lábaira nem kerül semmi. A megfigyelő (readonly) módhoz a gatewaymode (GW) bitet 0-ra kell állítsam célszerűen az OTGW webes felületén az "OTGW boot command" paraméterben, jól gondolom? És közben kapcsolom majd a kazánt ki/be a Shelly-vel, már ha ez így működik és egyáltalán maradhat bekötve.
-
vampire17
addikt
válasz Gabail #39136 üzenetére
Szia!
"Ugyanitt a 4-5 kivezetésen van most a kinti szonda. Ezt le kell kössem, mert úgyis HA fogja diktálni a kazánnak a kinti hőmérsékletet, vagy maradhat és használható lesz ez is a vezérléshez?"
Nem szukseges lekötni, maradhat ugyanugy, mint eddig.
Az erősáramú M1 kapocsléc 1-2 pontján van most a Shelly1, ami egyelőre kapcsolja a kazánt ki/be. Ez maradhat itt az OTGW-vel együtt amolyan backup megoldásnak, vagy mindenképp le kell vegyem? (Valahol olvastam, hogy ha ide nincs kötve semmi, a hidat nem kell visszaállítani ha van OTGW, jól emlékszem ugye?)
Ezt le kell kotnod, hidat nem kell vissza allitani. A shellyt mashol kell hasznalni, lasd alabb.
OTGW-t elsőre csak megfigyelőként használnám, hogy lássam a paramétereket hogyan dolgozik a kazán a saját vezérlése alapján. Fontos, hogy nincs OTGW termosztátom, az OTGW ezen lábaira nem kerül semmi. A megfigyelő (readonly) módhoz a gatewaymode (GW) bitet 0-ra kell állítsam célszerűen az OTGW webes felületén az "OTGW boot command" paraméterben, jól gondolom? És közben kapcsolom majd a kazánt ki/be a Shelly-vel, már ha ez így működik és egyáltalán maradhat bekötve.
Esetedben a helyes bekötés:
- Eloszor kapcsold ki a "read-only-t" tehat GW parameter legyen "1"
- Kösd a shelly 1 -et a OTGW termosztat portjara (potencialmentesen mint eddig is! Tehat shelly1 I-O portjara a OTGW + - termosztát portját) Lásd a dokumentació idevágó részét: https://otgw.tclcode.com/standalone.html#onoff
- Állítsd be a OTGW-n a maximum előremenő hőfokot (lásd kép, Maximum CH setpoint)[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz Gabail #39138 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan, hogy ilyen esetben mit csinal a kulso szenzor. Az biztos, hogy OTGW lekezeli, hiszen ha van rakotve, akkor az erteket is kijelzi. Ugye alapbol az van, hogy a szonda egy kivalasztott gorbe alapjan a kinti homerseklet szerint allitja be a CH setpointot. A leiras szerint ugye ha rovidre zarod a Termosztat bemenetet OTGW-n akkor max CH-t allit be (90 Celsius, vagy a kazan maximuma), amit a "Max CH setpoint"-al tudsz "lefolytani". (ugye itt nem a CH setpointot allitod, hanem azt, h mennyi lehet a max, tehat ettol elv a szonda tudna dolgozni) Viszont a peldaban nincs kulso szonda...
Erdemes lehetne azt csinalni, hogy hagyni a max ch setpointot ahogy most van es szondaval + otgw termosztat bemenetre kotott shellyvel kiprobalni. Kozben nezni OTGW monitorral, hogy CH setpointot igy mire allitja...
Majd ird meg az eredmenyt
[ Szerkesztve ]
-
Speederer
senior tag
válasz Gabail #39215 üzenetére
Ez vajon mennyire jó, hogy kb 5 percenként ki-be kapcsolgat a kazán?
Egyébként hasonlóval küzdök én is. Korábban említettem már és képet is mutattam arról, hogy az OpenTherm-es termosztátom milyen hülyén kezeli a kazánt. Röviden: kb 5-8 percet ment, aztán 5 percet nem. De így a lelimitált max hőmérséklet miatt fel se tudta már fűteni a házat, ezért kiiktattam és csak az OTGW van fent.
Mint kiderült, az OTGW 5.2-es verziótól biztonsági okokból nem elég egyszer kiadni a CS=x parancsot, hanem folyamatosan be kell küldeni. (6.0-nál régebbire nem is tudnék visszaváltani, mert nekem már az új PIC-es verzió van.) Ezért 10 másodpercenként beküldöm neki, ami ugyan nagyon fapados, de legalább lehet meleget csinálni.
Na így viszont az van, hogy termosztát nélkül a HMV (DHT) hőmérsékletet nem tudja kiolvasni, ezért a melegvíz igényt "elnyomja" a beállított fűtés. Vagyis fürdés előtt célszerű kikapcsolni a fűtést manuálisan (nem beküldeni több CS=x parancsot).Nem tudom ez a része nálad hogy működik, de én most hajlok afelé, hogy mégis kell valami termosztát, hogy tudjam mennyi a HMV hőmérséklete, hogy tudjam mikor kell a fűtést leállítani.
[ Szerkesztve ]
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
ViZion
félisten
válasz Gabail #39220 üzenetére
igen ez a harmadik verzió, de udvari világításnál szvsz nem ilyen izzók vannak. Az okosgombos megoldáshoz kell pl. zigbee hub, nem elég a wifi. Kicsit overkill lenne erre sztem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Speederer
senior tag
válasz Gabail #40328 üzenetére
Bocs, nem válasz akart lenni.
Ha már szóba került itt a külön router téma... bár nekem nem igazán vannak külső felhőt igénylő cuccaim, de hogy érdemes elszeparálni az IoT-s dolgokat a többi eszköztől?
Külön vlan? Maga a HA pedig eléri mindkét hálózatot? Vagy mivel a HA-t most is a https://xxxxxx.hu címen érem el belülről és kívülről is, ezért nem is kell, hogy a HA mindkettő hálózatra rálásson?
Pedig szinte semminek nem szoktam portot nyitni, inkább VPN-ezek, de a HA-nál egyelőre macerásnak tűnt, hogy mindig fel kelljen először csatlakozni a VPN-re. Persze csak reménykedek benne, hogy a folyamatos frissítéseknek hála biztonságilag sem elmaradott a HA.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Gabail #40453 üzenetére
Nincs az egyik clamp rosszul felrakva? Az okozHAT ilyen eltérést.
Azért is kérdezem, mert volt némi zavar a dobozokba pakolt user manualban (rosszul volt jelölve az irány), ezt azóta korrigálták, elvileg most a honlapról a helyes kézikönyv tölthető le.
-
Speederer
senior tag
válasz Gabail #40470 üzenetére
Nem tudom van-e nálad napelem, de nekem annak hiányában eléggé egyértelmű volt, hogy mikor van jó irányban felrakva a lakat: először sikerült rosszul felrakni, pedig csak követtem a mellékelt doksiban leírtakat, de ilyenkor negatív értéket mutatott. Megfordítottam és már jó is lett.
Hát ezzel a Pro 3EM-mel kijöhettek volna kicsit előbb is, inkább ezt vettem volna a sima helyett, de most már ez van...
-
Speederer
senior tag
válasz Gabail #40582 üzenetére
Mint laikus azt mondanám, hogy ez egy nagyon szerencsétlen jelölés. Mármint a K->L a lakatokon.
K a "benti", L a "kinti", de még ha a betűktől el is vonatkoztatok, a nyíl iránya szerintem fordítva logikusabb lenne, elvégre napelem nélkül az áram iránya inkább befelé kéne nézzen. Szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy hiába fordítod meg, nem lesz jobb, csak akkor alapból negatív értéket mutat, mármint amikor nem termel a napelemed.
Esetleg azt megnézhetnéd, hogy az A, B és C lakatok a megfelelő helyre vannak-e dugva a Shelly-ben.A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest