- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabail
csendes tag
Korulneztem a kapcsolószekrényben. Esély nincs ra hogy akar csak duplán hurkoljak, olyan feszes es zsúfolt minden. A CT-k fordítva vannak felrakva, vszinu mindharom, csak kettőt tudtam kibogozni. A "K" jelzés fordul a központi FI tele fele, az "L" pedig valahova a szekrény hatamoge, bizonyára a villanyorahoz fűzve. Úgyhogy meg sem fordítottam, szerelot kell hívjak, mert az egyik CT-hez nem ferek hozza anélkül hogy kikotnek néhány vezetéket, amik mögött van. Szerelore meg mint tudjuk, lehet várni par hónapot, ha egyáltalán van aki vállal ilyen semmi munkát.
Csak azt nem értem, ha tényleg fordítva vannak fent a CT-k, hogyan meri a Shelly mégis jól a fogyasztás es visszatermeles irányokat? Mert ezt jól meri, csak ugye meglehetős pontatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest