- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Nagyon szépen köszi az infót!
Teljesen biztos, hogy a két eszköz azonos.
Nem hagyott nyugodni a dolog, és a hozzászólásod olvasása előtt keresgéltem egy kicsit. A kezelési utasításban ajánlott applikáció fejlesztőjének honlapját, már nem találtam a megadott linken. Viszont egy APK gyűjteményben megtaláltam az alkalmazást, aminek az utolsó verzióját 2018-ban adták ki. Az app a jelenlegi telómon nem indult el. Egy régebbi mobilon viszont igen. Beregisztráltam és tudtam vezérelni vele a dugaljt.
Aztán olvasva a válaszod, telepítettem a telefonomra az eWelink-et. Egy kicsit meglepett, hogy a másik alkalmazásban használt e-mail címmel és jelszóval be tudtam jelentkezni az eWelink kezelőfelületére, ahol az előzőleg megadott néven ott volt az eszköz.Ezek után, már csak azt nem értem, hogy a forgalmazó miért hivatkozik a kezelési utasításban egy nemlétező honlapra, és a GooglePlay-en nem található alkalmazásra? Miközben egy sokkal jobb alkalmazás meg ott van. És lényegében app hiányában használhatatlan az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gmail
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged