Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• "mert szerintem használom az 1%-os fényerőt az E27-es izzóimnál, így az Aqara és a Yeelight ezt is tudja."

Kifelejtettem, hogy van olyan jelenség is, hogy nem lekapcsol 5-10-15% alatt, hanem már nem változik a fényereje egészen 0%-ig és ott kikapcsol az 5-10-15%-os szintről. Van egy olyan érzésem, hogy a Yeelight-nál és Aqara-nál ez lesz, de ne legyen igazam. De a Hue a lépcsőfokokban is nagyon jó. Simán meg lehet vele csinálni egy elnyújtott, mnondjuk 30-60 másodperc alatti 100%-ról 0% történő dimminget, úgy hogy nem látod a lépcsőket, szépen kisimítva elhalványul. Szólj, ha ezeket a Yeelight és az Aqara tudja (bár Aqara izzót biztosan tesztelem, már, de ez nem mostanában volt), mert akkor onnantól azt veszem.

A Govee be tud kapcsolni paraméterrel govee2mqtt-n keresztül is, de azt csinálja, hogy először bekapcsol a korábbi beállítással és utána állítja át magát a megadott paraméterek szerint. Mondjuk tény és való, hogy Matter-el pont a Govee-t nem próbáltam még.

(Matter egy rémálom egy komplex hálózatban az ipv6 miatt, így általában csak tesztelések idejére röffentem be, de akkor több másik dolog kidől, egyszer neki kéne már állni és végigkalapálni mindent, de nem nagyon érzek nagy motivációt erre, mivel sehol sem tart még a Matter és gyakorlatilag minden eszköz többet tud a Wifis vagy Zigbee-s integrációjával).

Új hozzászólás Aktív témák