- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
JoceeHunt #49524 üzenetére
A Xiaomit szerintem felejtsd el, nálam több ilyen kütyü is van, mindig a xiaomi a leglassabb és legpontatlanabb, egyébként a pára legnagyobb ellensége a rendszeres szellőztetés, én egy teljes szellőztetéssel ami kb. 10 perc de akkor mindent nyitok amit tudok, 20-30%-ot visz le a benti páratartalomból.
-
4D4M
senior tag
válasz
JoceeHunt #49524 üzenetére
Nem igazán szükséges minden helyiségben páratartalmat mérni, bár a legtöbb eszközben általában hő- és páratartalomszenzor is van. A pára sokkal könnyebben képes kiegyenlítődni a helyiségek között, mint akár a hőmérséklet. Az esetleg beszédes lenne, hogy milyen alapjel indukálja a páramentesítő helyiségenkénti szállítását? (:
Én hővisszanyerős légtechnika irányában tanácsolnám a nézelődést, ha az oki kezelés lenne a fő cél, és ha már tudod mi fán terem a hőhíd, akkor a szigetelés elsődlegességét nem ecsetelem.
#49523 Degeczi:
Bár most nincs kedvem utánanézni, de nekem is rémlik valami jogszabályi jellegű kötelezettség, hogy ha valaki kér, annak kell adniuk. És a kérésekkor tapasztalt általános hozzáállásuk is azt sugallja, hogy nem csak merő kedvességből ilyen szolgálatkészek minden alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest