- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szuszinho #24530 üzenetére
A Linuxod Debian 10.x legyen, különben nem támogatott a Supervised telepítés. Nem minden config van yaml-ben, sőt, a legtöbb integráció már a felületen keresztüli konfigurálást vár.
zsamiatt: minden áttérés nehéz, ha másik rendszerhez szokott vki. Én pont azért szeretem a HA-t, mert minden világos, átlátható benne még saját módosításokhoz is. És barátságos, pl. viszlát embertelen, numerikus id-k: ha mondjuk egy szenzorod úgy nevezed el, h "Szárítógép mai fogyasztás", annak automatikusan olyan id-ja lesz, h sensor.szaritogep_mai_fogyasztas...
-
zsamiatt
őstag
válasz
szuszinho #24530 üzenetére
Én most kezdtem áttérni, vagy legalább is teszt rendszert létrehozni. Azért van vele küzdelem rendesen. Ami domoban simán megvolt, meg érthető GUI volt hozzá itt küzdeni kell vele. Nyilván mindenre megvan a megoldás, csak nekem sok mindenben átláthatóbb volt a domon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged