- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Ha jol ertem a szelep azert kellett mert azt tudja tekerni a szelepforgato motor. A szelepforgato motort mi vezerli? Xiaomi multambol egy wifis aljzatra gondolnek igy elsore.
Nemreg keresgeltem a futes dolgokat ,ezt talaltam akkor [link] ez ha jol ertem ugyanaz csak nem illesztheto a rendszeredbe?
-
qqzs
őstag
Koszi szepen az arakat
Azota van jo hirem , nekem is meg aki ezeket hasznalna mert xiaomi cuccokat osszehoztak Domoticz-al es ez is valami jot jelent csak ezt mar nem ertem
Xiaomi Smart-Home Hub protocol and interface (to MQTT) majd az okosok megmondjak miert is jo ez.
Ha valaki xiaomira fanyalodik geatway, kapcsolo, pir gearbesten legolcsobb, temp/hum sensor,, plant sensor az itt [link] ezen alinken kb minden fent van ami okos mint amar emlitett kedvencem a rizsfozo de van vizforralo meg legtisztito es viztissztito isMana86: jo otlet csak meg nem indultam be a diyre es plug and playbe meg nincs fenysorompo.
-
Ezek szerint rosszul fejeztem ki magamat:
A barátom pont nem a dobozos megoldások felé vinne, éppen ellenkezőleg: neki már a Domoticz is túl dobozos. Szerinte az a jó, amit magának fejleszt le az ember, de nem kell a nulláról indítani, hiszen a modulok a NodeREDben és mondjuk az ESP Easy-ben készen vannak, csak fel kell tölteni őket logikával.
Egyébként miért jó ez az Arduinozás, ha van RPI? Az érzékelők elve bedrótozhatóak, ami meg túl messze van, arra ott a NodeMCU, beépített webszerverrel, wifivel, kb. 1000 forintért.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged