Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

válasz LouiS22 #13318 üzenetére

Világért se akartam belegázolni a lelkivilágodba, de sehol nem írtam, hogy okosabb lennék mint a fejlesztő.

Az viszont tény, hogy a scripts mappában lévő psk-frontend.py fájl nem fog lefutni amennyiben a raspberry pi egy picit is lassabban reagál, és nem lövi le az apache servert időben, és 80as porton konfrontálódnak.

És utánanéztem köszönöm szépen, a fejlesztő MAGA javasolta, hogy dobjunk bele 5-10 másodperct delayt.

Lassú backup pedig 100%, hogy valami az én oldalamon lévő hiba volt (telített wifi, túl messze a router, vagy a telefon, ami egyébként 2méterre van mellettem.

Ettől függetlenül te mit tettél volna, ha azt írja 20 perc után is, hogy még 15 óra van hátra? Hagyod a gépedet, és bízol benne, hogy Windows 10 nem akar hajnali 2-kor updatelni, vagy nem lesz egy áramkimaradás esetleg telefonod nem gondol egyet és vált wifit, mert másik SSID erősebbnek véli?
    Vagy használod a józan paraszti eszedet, hogy ami BACKUP, és ami DOWNLOAD az eszközről, az mégis miért tenné tönkre az eszközt?

Jelenleg kéken és picit pirosan felvillan ha áramot kap. Hosszan nyomva power gombot rajta nem történik semmi.
    Ha elindítom a shell scriptet fut, de nem találja az eszközt, és nem is kapcsolódik ezáltal hozzá (nem is villog kéken ahogy előtte).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés