Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
En hasznaltam novemberig, mert a csaladi kommunikacio igy volt levalasztva a Messengeres haveri es Teamses munkahelyi "mass"-rol. Volt beallitva neki egyedi ertesites, egyedi szabalyokkal, jol mukodott. Imadtam hogy van rendes faljkuldetes, nativ PC kliens, nem csak webapp mint mondjuk a Messengernel. Sajnos minden elonyet elvesztette, amikor kenyszeruen ios-re kellett valtanom, aztan betette a kaput hogy kb ket hete csak akkor erkeztek meg uzenetek, amikor mindket felnel egyszerre volt megnyitva az app. Eleg hulye hiba volt, felesegem besokallt tole, hogy igy aztan minek a kulon app, ha megbizhatosaga sem jo es mar nalam sincs elonye, igy ment a levesbe.
De sajnalom, szerettem. Kihullott mar alolam az MSN, aztan a google chat/hangouts rakenyszeritve erre a hulladek Messengerre, es most a Skype is.
-
LLKobe
veterán
Ki használ még Skype-ot 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Spórolós topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest