Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Word 2007-ben beállítható az, hogy a Visszavonás gombra csak a legutolsó műveletet vonja vissza? Például ha egy szuszra begépelek 10 bekezdést (ugye Enterrel elválasztva), akkor a Visszavonásra ne mind a 10-et, csak az utolsót törölje?
-
kosian24
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyik napról a másikra tönkre ment az office-om. Nem indul el sem az excel, sem a word, se semmi. Az excel azt írja ki, hogy az xllex.dll hiányzik, vagy sérült, a word pedig, hogy nincs elég memória... Próbáltam a javítást, utána uninstallt és újratelepítést is, de semmi. Mi lehet a megoldás?
Ja a másik, hogy magától szinte minden átváltott félkövér, illetve dőlt betűre mindenhol a gépemen ahol sima szöveges felület van. -
hali!
wordben történt nálam egy elállítás, amit nem tudok orvosolni.
új dokumentumban a szöveg a legeslegfelső sorban kezd el íródni. nyomtatási képnél látszik a felső margó, de amúgy nem, ez eléggé zavar. hogy tudnám visszaállítani?köszönöm

-
Amalthea
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az Offfice 2007 Home and Student (magyar) verzióját a 60 naposat. Tudom, hogy nem publikius igazán a kérdésem de megkérdezem. Meg lehet valahogy oldani, hogy végleges legyen? Azon kívül, hogy megveszem. Ha tud valaki segíteni akkor megköszönöm.
-
kalasz
tag
Üdv a nagyérdeműnek!
Hogyan tudnék megszabadúlni az Office 2007-től. Sem a win prg. telepítése törlése menűponttal sem a telepítőlemez eltávolító menűjével nem sikerül, sőtt próbáltam a "revouninstaller" nevű progival is.
Válaszokat előre is köszönöm.
kalasz -
tkazmer
addikt
több naptárat kezelek outlook 2007-ben, és természetesen pont nem az az alapértelmezett, amelyiknek lennie kellene, így ha a telefonommal szinkronizálok, akkor nem azt frissíti, ami a to-do listában van, hanem egy másikat.
hogy tudnám azt megoldani, hogy átállítsam az alapértelmezett naptárat (már ha van egyáltalán ilyen fogalom), illetve esetleg kitöröljem azt, ami most alapértelmezett, hogy ne is lehessen kavarodás? -
moonman
titán
-
simon7012
aktív tag
Tudja valaki,hogy egy angol officet,hogy kell magyarítani?
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, régebbi office-ban volt önéletrajz szerkesztő funkció. Ez hol érhető el a 2007-ben? Én sehol sem akadtam rá.
-
moonman
titán
válasz
infectedmann
üzenetére
save as ablakban save gomb mellett tools-general options.
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Az Office 2007 -ben valamilyen úton módon le lehet jelszóval védeni egy Excel doksit?
Tehát csak jelszóval lehessen írásra megnyitni, amúgy meg csak olvasásra.Nagy segítség lenne
Köszi -
Chrys_
addikt
Van 2 PC-s Outlook-om, 1 telóm és egy PDA-m (szintén Outlook). Sajnos a nem tökéletes ütközési beállítások miatt az egyik PC-n dupla bejegyzések vannak. Hogyan tudom a klónakat eltávolítani? Van rá progi? Mert manual sok lenne...
-
iwu
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
boldog ember...

nem iszom alkoholt

-
HThomas
őstag
Be lehet állítani az Outlookban gmail/chat-szerű üzenetcsoportosítást? Esetleg valami külső pluginnal?
Levlistákhoz kellene, mert horror a sok üzenetet áttekinteni, ráadásul mindenki másfajta stílusban válaszol, ami követhetetlenné teszi a visszaolvasást...
-
moonman
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
nemhát
tab - enterrel szoktam postolni, de ha simán entert nyomok a sor végén, akkor is hajlamos elküldeni, különösen link, kép, stb. beszúrása után, vagy szerkesztéskor. -
moonman
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
nemtom, de hogy enterre új sor helyett néha fogja és elküldi a postot, az biztos.
-
Penge_4
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem. A RIOS az a PH! fórummotora. Gondolom 404-et dobott és írhatta újra a kommentet.
-
HThomas
őstag
Hm, egy másik kérdés: van a Wordben az új pöpec egyenletszerkesztő... azt miért nem integrálták bele a PowerPointba?
Ha Wordből bemásolok egy képletet azt beszúrja képként, ami annyira nem baj, de ha át akarom méretezni (nagyítani leginkább), vagy esetleg szerkeszteni akkor vissza Wordbe majd másolhatom be újra. Idegesítő.
-
HThomas
őstag
Igen, az be volt kapcsolva... viszont most kiszedtem és tényleg tudom pakolgatni belül a prezentációkat, de sajnos nem az igazi... No mindegy, meg leszek vele, köszi.
Nekem az lenne a megfelelő, hogy az egyik monitoron az egyik prezentáció egy teljes ablakban, a másikon megy egy másik kisebb méretben van, úgy, hogy mellette még más is látszik

Nem értem, miért nem ugyanaz a rendszer mint a Wordnél? Ott nincs ezzel gond...
-
moonman
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
qrva rios
-
moonman
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
te is kicsivel írod.
nekem ez a "brand" nevem. -
moonman
titán
az options-advanced-ben van egy olyan, hogy show all window buttons on taskbar, de az csak annyit csinál, hogy minden prezihez külön gombot tesz a tálcára, ablakból egy van. annyit tehetsz, hogy a PowerPoint főablakot felteszed teljes méretűre és a prezik ablakát leveszed "előző méretre" így ablak az ablakban lehet őket huzogatni meg egymás mellé tenni.
-
moonman
titán
ezzel az a gond, hogy hiába állítasz be alapértelmezést, az csak az általad újként szerkesztett doksikra érvényes. a már meglévő doksikba bele van mentve a lapbeállítás, tehát ha nálad 2 cm minden margó, de hoznak egy fájlt, amit úgy mentettek el, hogy 10 cm, akkor megnyitásnál nálad is 10 cm lesz. ez sajnos, vagy nem sajnos dokumentumfüggő* beállítás.
* tulajdonképpen az alapbeállítás is arról szól, hogy a normal.dot tulajdonságait változtatod meg, ami ugye az új üres doksik mintájaként szolgál.
-
moonman
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
moonman drága direkt írja j-vel. amúgy moonman meg kis m-mel írandó.

-
HThomas
őstag
Sziasztok!
Be lehet állítani valahogy, hogy a powerpoint több megnyitott bemutatót külön ablakokban jelenítsen meg? Az agyamra megy, hogy ha több megnyitott dokumentummal dolgozok akkor folyton váltogatni kell az ablakok között és nem látom egyszerre mindegyiket...
-
UP
-
Az a baj, hogy akkor ezt naponta x-szer meg kellene tenni, akkor meg már ugyanott vagyok, ha mindíg beállítom. Mondjuk egy nap jön 25 diák nyomtatni, abból 8 nemnormális doksit hoz, akkor napi 8 beállítás+mentés másként. Akkor már egyszerűbb a napi 8 beállítás mentésmásként nélkül...
Olyan módszert szeretnék, amivel beállítom az alapértelmezettet, és akkor tűzön-vízen át ragaszkodjon hozzá, mint pl. az officeXP-nél volt. -
Azt hogy lehet megoldani wordben, hogy az alapértelmezett margók meg oldalméret stb. megmaradjon? Amikor valaki hoz egy kicsi vagy nagy vagy bárakármilyen nemnormális margójú/méretű dokumentumot nyomtatni, akkor ha legközelebb megnyitom, olyan nemmormális beállításokkal nyitja meg, amilyen az utolsó dokumentum volt.
-
Athanáz9
aktív tag
Sejtettem, de a hülyeségekre nyugodtan, lassan beírt építő válasz néha másoknak is segít...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Athanáz9
aktív tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Erre a kérdésre volt rögtön egy "mivan?!" - utána néma csend. Se a kérdésfelvető, se más. Ilyen kerek a világ?

-
battag
aktív tag
Üdv!
Magyar Word 2007-re szeretnék spanyol helyesírás-ellenőrzést rávarázsolni. Az angol nyelvű verzióban van francia és spanyol ellenőrzés is, tehát gondolom megoldható. Nem a program felületét (menük, stb) szeretném ha spanyol lenne, hanem csak a helyesírás-ellenőrzés. Elég a szótár fájlok valamiféle hozzáadása? Ha valakinek van angol wordje, el tudná küldeni a megfelelő szótár fájlokat? Vagy ez nem lehetséges (illegális)? Elég fontos lenne, tehát szinte minden megoldás érdekel (amit persze elbír a fórum).
Üdv.: BattaG -
wwhy
veterán
válasz
Blood Mage
üzenetére
mivan

-
Blood Mage
senior tag
Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy az Office miért nem kompatibilis a Vista-val??
bárhol nézem /keresek rá mindenhol csak Xp van feltüntettve mint támogatott op.rendszer.
Viszont nekem lassan szükségem lenne rá... (meg majd win7re is kell ha lesz beta)
vagy vista-ra már valami más van office helyett?
pls HELP!!
-
mv
aktív tag
#621?

-
wwhy
veterán
még annyit kellene csináljanak, hogy a minipultra ki lehessen tenni amit szeretsz illetve a menüsorokat a munkalap területén oda húzni, ahová akarod
22-es képernyőn elég sokat kell kolbászolni, amíg mindig visszanyúlok az oldal tetejére. -
Penge_4
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Átlátható? Az neked átlátható volt, hogy lenyitottál egy menüt és megjelent kb 5 opció, a maradék 15-höz meg rá kellett vinned az egeret a lefelé mutató nyilra? Hát kösz nem, nekem ez ment az idegeimre, már már annyira, hogy majdnem átszoktam OpenOffice-ra, ettől mentett meg a 2007 átlátható és hatékony szalagos eszköztára.
-
mcwolf79
veterán
Amúgy mekkora egy hulladék ez az új office
Miért kellett így elbarmolni egy átlátható, és viszonylag jó irodai programcsomagot
-
mcwolf79
veterán
Hogy és hol lehet állítani a sorközöket Word-ben? Mármint ha Enter-t ütök?
Mert valamiért bármit állítok,mindig visszaugrik az előző értékre.
THX
-
mv
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet bővíteni az MS Visio 2007 ikonkészletét? Termelőüzem layout tervezéséhez kellene présgép, fúrógép, csomagológép, egyéb nyalánkságok. Tud valaki segíteni?
-
wwhy
veterán
vagy javaslom ezt a tananyagot
-
Penge_4
veterán
Ha minden programból kilépek , akkor autorunként csak az Nvidia driver és NOD32 fut. Ezek közül szerintem egyik sem. Főleg, hogy szintén Nvidia-s XP-n Excel 2003-nál semmi gond.
Winportállal egyébként mi a helyzet? Újraindul majd valamikor?
"tényleg így és tényleg érdekes írd be az ALT+91-el, és akkor megtartja"
Ez így már sokkal kényelmesebb, mint az Alt+Shift+ő majd ismételten Alt+Shift

A többi kombinációm (például AltGr+C) rendesen működik. Eddig életemben egyszer találkoztam hasonlóval még vagy 2-3 éve XP-n IncrediMailben, ott az AltGr+V nem írt @-ot, ezért is lepődtem meg ezen.

-
Dave™
nagyúr
Hozzáértőktől kérdezném, Word 2007-re vonatkozóan, hogy hogyan lehet lábjegyzetet írni, ami nem "élő". Tehát minden oldalnál különböző tartalmú lábjegyzetet szeretnék használni. Ha csak élőláb van, akkor hogyan oldható meg egy olyan lábjegyzet, ami mindig ugyanott van? Szövegdobozzal? Köszi szépen!
-
Penge_4
veterán
Nem rég találtam egy bugot az Excelben, vagy nem tudom mit, de a guglival nem sokat találtam róla. Szóval a kezdő szögletes zárójel [ avagy AltGr+F nem írja be a kívánt karaktert, hanem helyette a fölötte lévő cella tartalmát másolja. Ha felül a szerkesztőlécbe írom, akkor is ugyanez a jelenség. Másnál is így van?
Ha igen, akkor ez Excel bug, vagy a magyar billentyűzetkiosztás a fos?
Mert 2003-ban normálisan működik. -
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Outlook problémám lenne...telefonszámokat mentettem át az outlookba (2007-es változat). És szomorúan tapasztaltam, mikor azokat egy másik telefonra akartam átmásolni, hogy a kintről jövő számok, pontosabban akik engem hívtak fel először és nem én írtam be őket, még pontosabban +36és utána szám, azok rosszul kerültek mentésre az outlookban. Hiányzik a "+" előjel. Anélkül meg nem tárcsázható a szám.
Próbáltam ilyen előtagokat beállítani, de akkor meg +3636 kerül be, az meg megint nem jó. Simán a "+"-t nem tudom betenni. Hogyan tudnám orvosolni ezt a probémát?
-
Laybee
őstag
válasz
Panthera
üzenetére
Igen tudom, csak nekem nem ez kellene.Én is tudom most már állítgatni, sőt akármilyen színű lehet a lap. Régi wordben a kék háttérnél automatikusan fehér lett a betű színe, de nyomtatási képnél sima fekete betű volt. Ez egy szemkímélő funkció lett volna, de sajnos lehet kimaradt a 2007-ből.
-
Laybee
őstag
Én is feltennék egy kérdést. Hol lehet beállítani a fehér lap helyet kéket mutasson, fehér kiböki a szemem, 2003-asban tudtam hol kellett, de ez nagyon kusza ez a menüelrendezés. Köszi..
-
A fizetősön kívül létezik hozzá office 2003 menü?
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem ez a "brand" nevem.

bárhol nézem /keresek rá mindenhol csak Xp van feltüntettve mint támogatott op.rendszer.