- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Az office 2007 beta 2-vel elmentettem egy dokumentumot, amit az office xp nem nyit meg, vagyis megnyitja, de a talán karakterkészletet vagy mit nem ismeri fel. Ezt meg lehetne havítani valahogy?
-
ragazzo
őstag
Nem lesz ehhez a csodához magyarítás?Mert a hivatalos letöltő helyen csak angol, japán, német,stb van.
-
erdoke
titán
Beállítom a Mail Account-ot az Outlook-ban, és a küldés megy is rendesen, viszont nem szed le egyetlen levelet se a postafiókba (POP3).
Mintha már egyszer lett volna ilyen gondom az Outlook-kal, de nem ugrik be, hogy mi. A tűzfal brekegett, amikor először ment kifelé, de mióta engedélyeztem, semmi különös jelzés. -
moonman
titán
wget rulz [link]
-
rdi
veterán
nekem meg nem jött le rendesen a telepítő csomag...
-
sekli
addikt
Na végre sikerült felraknom, az újraletöltés segített, nagyon jó, csak nekem egy kicsit lassú, ha már grafikonokat is meg képeket rakok be..., no meg vannak még hibák a grafikonok körül, de hát ezért beta a beta...

-
up
help please -
valaki tudja, hogy hol tárolja az office a helyesírás ellenőrző fájlokat? illetve hogy honnan tudnék szerezni egy 2003-as magyar helyesírás ellenőrző fájlt?
előre is thx -
lapa
veterán
kapok kb. 100 bejegyzést. mire vagy kíváncsi? amit látok, hogy megnézi milyen program való hozzá, aztán megtalálja az office helyét is aztán a többi nemtom micsinál. ehune: [link]
ja és maradnak pici, 700 kb körüli powerpnt.exe-k a processzek között minden próbálkozásnál.
[Szerkesztve] -
FTeR
addikt
egy másik topikba már írtam, de ez jobban él:
kiváncsi vagyok azok véleményére, akik eddig a képek alapján rossznak találták az új ofisz kezelőfelületet.
szerintem hihetetlenül jó lett. egy 21 oldalas rettenetes doksit kellett rendesen megformáznom és nagyon gyorsan ment. egyből megtaláltam minden funkciót ami kellett, pedig sokat mindig keresnem kelett a régi menükben (tudtam, h van a fícsör, csak a pontos helyét nem vágtam). -
moonman
titán
amúgy nem, nincs. az Office 2007 így néz ki, ez van, nincs több skin.
-
lapa
veterán
csatolt kép nézkélő ugye van is meg nincs is, mert ugrálni még mindig nem lehet végig a képeken

ha van vkinek ötlete a nem működő pp nézkélőre ne tartsa magában. most leszedtem a 2003-at meg a 2007-et, majd 2007 standard install és még mindig disabled. van ''enable'' gomb, de küzd egy-két másodpercet és újra disabled...
egyébként kultúrált. ja még exel makrók se mindig mennek (pl. filesystemobject).
ja: windows standard skin ugye nincsen?
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Jelentem, nekem egyre jobban bejön ez a cucc. Úgy a plusz apróságok mint a külleme.
Odáig jutottam, hogy ilyen sötétszürke Theme-et keresek XP-hez. Én, aki mindig a 2000 küllemét használtam.
(Ha esetleg tud ilyet valaki...
) -
erdoke
titán
Gondolom, hiú ábránd, de esetleg helyesírásellenőrrző magyar nyelvhez?

Elvileg a legutolsó 2003-assal kompatibilis lehetne... -
L3zl13
nagyúr
Fel lehet rakni másik office mellé úgy, hogy ne akadjon össze?
-
norbiphu
őstag
Felraktam. Nagyon tetszik a diagramok mintha valami grafikai programban készülnének, szinte nyomtatásba mehetne. Tetszetős a wordben a Calimbri és a Cambria betűtípus, úgyhogy most azt használom egy ideig
. Az Access még nagyon fura de majd megszokom előbb utóbb.
Automatikus elválasztást merre lehet bekapcsolni? Azt nem találtam. -
erdoke
titán
Na, hogy ez nem jutott eszembe (fejcsapkodós szmájli). Természetesen ki lehet kapcsolni itt is, az Options/Personalize menüben ki kell venni a pipát az ''Always use ClearType'' mellől.
Íme az eredmény: [link]
Érdekes, hogy a PNG mérete is 3/4-e lett az utóbbi screenshotnál. Véletlen vagy a ClearType hiánya okozza? -
L3zl13
nagyúr
Hülye kérdés. Excel még mindig csak 65k sort képes kezelni?
-
X-COM
nagyúr
cleartype
xp alatt asszem ki kelet kapcsolni az options-ben, vista alól nem látok ilyen opciót.
Túl sok változást nem biztos, hogy hoz, mert a segoe az cleartype optimalizált font, workaround-ként meg lehet próbálni törölni a segoe fontokat.
amúgy meg nem homályos, hanem nem recés
-
erdoke
titán
Egyelőre csak az Office-t toltam fel XP alá. Talán vak vagyok, de elképzelhető, hogy valamiért elmosódottabbak lettek a betűk? Itt egy Excel screenshot, 100 %-on a nézet: [link]
-
-
Benmartin
senior tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ez az XML-es megoldás miért előnyösebb? miért jobb?
-
tkazmer
addikt
Úgy látom, hogy itt vmennyire szó van a vista beta2-es verziójáról is, ezért kérdezem, hogy honnét lehet legálisan letölteni? Ja, és kell hzzá vmi regisztráció?
-
VladimirR
nagyúr
vista pajtas azt mondta, mikor ra akartam eroszakolni egy 3g-s vinyora, hogy amig nem adok neki 6900 megat, addig k[pjam be
szoval elofordulhat, hogy picit csupaszitanod kell majd, hogy melleferjen az office (mopndjuk egy hiberfile torles, es egy swapfile atmeretezes/athelyezes eleg is lehet
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
-
sekli
addikt
Letöltöttem a 440megás telepítőt, de ha elindítom, akkor az extracting után leáll azzal, hogy ''Installation of this package failed'' , van holy bőven, tehát nem az lehet a gond, kipróbáltam másik gépen is, azon is rossz... (mindegyik SP2) akkor most mi van ezzel? nincs más megoldás, mint újra letölteni és hátha?
-
tkazmer
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát ja, valóban nagyon hasonlít a vistáról eddig megjelent képekhez. Sztem mondjuk a legördülő menüket kár volt úgy széltében elhelyezni, igaz, így könnyebb a funkciók tulajdonságait megismerni, viszont sztem nehezebben áttekinthető. De mindegy, hát nekik is kell vmit újítani...
-
Alvin_ti4200
félisten
Na feltettem én is, nagyon jók a tapasztalataim eddig
A grafikonszerkesztést pedig ezúttal Excellel csinálom a cikkekhez, mert nagyon jól testreszabható és látványos
Sebességre egész gyors, sokkal lassabbra számítottam. Bár meg kell hagyni, hogy a kinézetről egyből a Vista ugrik be
-
tkazmer
addikt
Nem isgondoltam, hogy kitörlök akármit is, mivel van bőven helyem, csak azért kérdeztem ezt a 2 gigás dolgot, mert a 440-ből 2 giga sztem elégkülönös.
Amúgy sztem nagyon jó lett a grafikája(igaz nem használtam 2003-at, csak xp-t), és remélem, attól, hogy béta, nem lesz vele semmi baj -
X-COM
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
igen, de csak a vista beta2 supportált platform
-
tkazmer
addikt
Lehet, hogy csak nem olvastam elég figyelmesen a microsof honaplján, de éppen szedemle az ''OPPLUS-EN.EXE''-t, ami 440MB. A website-on azt írták, hogy 2 gb kell neki. A számomra felkínált letöltések közül mértere ez volt a legnagyobb. A kérdésem,hogy hogy lesz ebből 2gb? Ja, amúgy a Microsoft Office Plus 2007-et szedem le. Esetleg úgy lesz 2 gb, hogy az összes többit is külön le kell szedni?
-
Benmartin
senior tag
én is most tettem fel. gyorsabb a telepítése mint az előző bétának.
-
Alvin_ti4200
félisten
64 bites Windows Vista alatt működik?
-
tkazmer
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Köszi!!
-
lapa
veterán
mivel publikussá vált és egy darabig nem jön végleges, gondoltam megnyitom addig ezt. rögtön egy kérdés: másnál sem műx a powerpoint nézkélő az outlookban? hiába klattyintgatom be, nem szereti...
Aktív témák
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Már 1 giga ram van a gépembe.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)