Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi

-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Küldött egyik ismerősöm egy power point bemutatót. Amibe van több mint 50 dia. az lenne a baj hogy a szövegek nagyrésze színes, és kinyomtatva csomó nemlátszik. olyan hülyék a színek. illetve a hátterek.
Van rá lehetőség hogy pl egyszerre alkalmazzak az összes dián olyan beállítást hogy pl minden betű fekete legyen, minden körvonal fekete legyen, minden háttér fehér legyen?
köszönöm előre is.
-
válasz
sportsman
üzenetére
Sorszámozva beszúrtam sorban az egyenleteket, majd kijelöltema telses sorokat, dupla térközt alkalmaztam (legalább akkora legyen, hogy a legméretesebb egyenlet szépen elférjen), majd a Normal szöveg opciót választottam. Így ezt az eredményt érheted el.
Így valamelyest egységesebb lesz a kép... (Ez 2010-es Word, de szerintem a 2007-ben is ugyanígy megoldható) -
syler
aktív tag
-
syler
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szia.Szóval az az igazság, hogy haverom főnökénél kellett 6 gépre felraknom a windows 7-et. Megkért, hogy az xp alatt lévő 2003 outlookból állítsam vissza a teljes adatbázist a 2007-es outlookra. Egyszóval én soha nem használtam még outlookot, ezért nem nagyon értem ezt a .pst a .nk2 meg auto complete dolgokat. Nem tudnád esetleg szájba rágósan leírni? Vagy esetleg az is jó lenne, ha ez le van írva valahol. Esetleg frissítsem az xp-s gépen 2007-re úgy könnyebb lenne átvinni a másik gépen lévő 2007-re?
-
kraftxld
félisten
Ha elindítod a 2007 telepítőjét akkor lehet frissítést választani, hibátlanul megcsinálja.
Ha másik gép akkor a pst file-t kell átmásolni (vezérlőpult/posta/adatfile-ok), valamint az .nk2 file-t (most fejből nem vágom hogy hol van, de a google segít
) ha használod az autocomplete cuccot. -
sportsman
csendes tag
Íme a kép:
egyenletek
Köszi, hogy foglalkozol a kérdésemmel. -
-
sportsman
csendes tag
Sziasztok! A következő problémámmal fordulok a tisztelt fórumozókhoz.
Word 2007 -ben az Egyenleteszközök segítségével beírok egy egyenletet azt sajnos nem tudom úgy megszámozni a szélén a későbbi hivatkozás miatt, hogy azt ne ágyazza be a szövegbe. A beágyazással az a gond hogy tönkreteszi a betűméretét az egyenletnek és nem lesz esztétikus az egyenlet, tehát az egyik betű nagy a másik kicsi lesz, ami egy dolgozatban felettébb zavaró.
Tehát azt szeretném hogy egy sorban az egyenlettel a sor szélén legyen a számozás.Van e valami megoldás erre? Esetleg másik egyenletszerkesztő?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
MaciG
addikt
Üdv.
Van egy fájl, ami office 2007-es word-el lett készítve, de azt meg nem tudom megnyitni itthon a 2003-as wod-el. Esetleg van a 2003-as word- höz valami átalakító progi?
Mod: Közbe rájöttem miként is lehet megoldani.
-
válasz
oliver7777
üzenetére
Kivitelezhető, csak akkor egységesnek kell lenni a táblázatnak, azaz mindenhol tól-ig bonta kell lenni az adatoknak, azaz 1000-1000, 1000-1200 (tehát ott is ahol amúgy ugyanaz az érték szerepel)
Ha dobsz egy képet, hogy hogy is néz ki most a táblázatod, akkor írok egy képletet, ami szétszedi az adatokat. -
oliver7777
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Van egy táblázatom, amiben népességadatok vannak, de szerepelnek tól-ig értékek is, ebből szeretnék diagramot készíteni. Viszont ezeket az értékeket nem ismeri az excel és nullának veszi a diagramben. Cellára jobb klikk /cella formázása /számnál pedig nem találok ilyen opciót, hogy intervallum vagy hasonló. Megcsináltam a táblázatot úgy, hogy a középértéket vettem, de jobb lenne ha a tól-ig érték jelenne meg a diagramban is, mondjuk úgy hogy pl. az alsó értékig kék az oszlop, onnantól meg a felső értékig piros. Nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges-e?
Köszi!
-
válasz
oliver7777
üzenetére
ki kell nyerni a cella értékéből a 2 értéket, ami ebben az esetben legegyszerűbben a baloldali 4 karakter meg a jobb oldali utolsó 4 karaktert jelenti. Bonyolódik a helyzet, ha nem 4 számjegyűek az értékek, de az is megoldható.(makró nélkül)
Persze azt valóban jó lenne tudni, hogy mégis mihez kellene, mihez használnád pontosan... -
válasz
oliver7777
üzenetére
Pontosan mire kellene? Korlátozni akarod a beírható értékeket?
-
oliver7777
tag
Nem teljesen ide tartozik, de nem találtam jobb topicot.
Excel 2003-ban, hogy lehet megadni hogy egy cellában szereplő értéket intervallumként kezeljen (pl.: egy ilyen cellatartalmat: 1000 - 2000, úgy értelmezzen hogy 1000-től 2000-ig)?Köszi!
-
prezson
tag
Sziasztok! adott windows 7, office 2003, széles, nagy felbontású képernyő. A wordon a fehér lap először középen volt, ha elindítottam, megnyitottam egy új dokumentumot, most pedig valamiért elcsúszott, és bal oldalon jelenik meg.
Hogyan lehet átállítani, hogy mindig középen legyen? köszi! -
haromegesz14
senior tag
Hello!
Makrókat át lehet vinni valamilyen módon másik gépre?
-
marcus.fenix
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ezzel a hibaüzenettel?
Egy NAS-ról történő dokumentumfájl megnyitásakor jön elő teljesen random módon. Olyankor a fájl nem nyílik meg. Viszont rögtön utána próbálva már igen. A hálózat egyáltalán nem túlterhelt, szóval az is jó lenne ha csak ki tudnánk kapcsolni azt az ellenőrzést amit ilyenkor az Office csinál.
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy a Publisher 2003-ban amikor mondjuk egy névjegykártyát szeretnék szerkeszteni akkor a betűtípust azt nem tudom felül kiválasztani mert van amit nem enged csak oldalt a betűtípus sémáknál felsoroltakból lehet választani de abban nem szerepel az a mi nekem kellene.
Ha meg csinálok egy saját sémát oda akkor szintén nem engedi a a betűtípust nekem válsztani amit szeretnék.
Ez miért van fontos lenne.
Pudlisher 2010-ben is ugyan ez van azzal is megpróbáltam. -
Mexildos
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az office 2007 termék kulcsot hogyan milyen programmal lehetne kinyerni? Mert elveszett a cetli amire fel volt írva? Azt tudom hogy az AIDA64 a windows serialt elvileg ki tudja szedni!
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy bonyolult matekos képleteket miképpen tudok Word doksiba bevinni?(kép nem jó...) ABBYY FineReader 9.0 -t használok az írott anyagra, de a bonyolult képletekkel már nem bír el. Egysoros függvény, integrálás és deriválási műveletek mennek, de az emeletest nem tudja értelmezni, így azt kézzel kellene beírogatnom. Mi ennek a megfelelő módja? Fontos lenne a Word, mert utána egy látássérülteknek készült software -el lenne az egész importálva, és az csak a Word doksit tudja lekezelni.
mod: Nem tudom jó helyen kérdezem e, nem találtam feljebb más témát. Még keresgélek.

-
aclandiae
senior tag
válasz
Panthera
üzenetére
Végül meg tudtam legalább részben oldani.
Ez a program segített. Ugyan a képekkel nem tud mit kezdeni, ha doc-ra konvertálom (vagy még nem jöttem rá, mit kell ahhoz beállítani). -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Szükségem van egy konvertálóra, ami ppt-ből tud word-öt készíteni. Amiket a google kidobott, azokkal rengeteg utómunka van. Valami olyasmi kell, ami egyszerűen bemásolja a pp-tban lévő szöveget és képeket a word-be.
-
atirag
őstag
Oulook 2007-et használok és leveleket szeretnék szűrni. De csak egy évre visszamenőleg és ha valamiből több van akkor abból csak egyet. Mert mindenkinek szeretnék emailt írni az ünnepekre csak nem szeretném,hogy egy embernek többször küldjem el.
Köszönöm a segítséget. -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Hogyan tudom megoldani azt a Word-ben, hogy egy több oldalas dokumentum oldalszámozása a 3. lapot kezdődjön, de 1-es számmal, tehát az első 3 lapot nem szeretném számozni, és a 3. laptól indulna az első oldal.
Köszönöm

-
Sziasztok!
Office 2007 alá hogyan lehet varázsolni a megnyitás ablakra "Hozzáadás a helyekhez" funkciót? (2003-ban az Eszközök gomb alatt lehetett megtalálni.)
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Wordben írok 1 oldalt, nem nyúlik át a következő oldalra, de ő azért csak odarakja azt az 1 üres oldalt, mert már majdnem tele van az előző. Hogyan lehet azt a felesleges üres oldalt eltüntetni? Nyomtatásban illetve beadandó dolgozatoknál, önéletrajzoknál...stb elég zavaróak az ilyen üres oldalak!
Köszi a választ! -
holika
csendes tag
Na, megjelent az Office 2007 SP3 is hozzá.
-
olbaidhun
őstag
Következőképpen oldottam meg az office 2007 szövegszerkesztőjében (tehát world és nem excel) hibaüzenetet:
"Probléma merült fel, amikor a rendszer elküldte a parancsot a programnak".
Először is feltelepítettem egy sp2 javítócsomagot, ez a "belassult" rendszer miatt elég hosszadalmas művelet volt. Első körben nem hozott változást. Indítottam egy diagnosztikai ellenőrzést/javítást:
start menü > programok (win7nél: minden program) > office > office eszközök > office diagnosztika > tovább, stb
Javított pár hibát, ezután indítópultba
start menü > programok (win7nél: minden program) > indítópultbetettem egy world fájlt, amit minden indításkor indít a gép. Valamennyi lassulást természetesen produkál a dolog, de ez sajnos nem sokat rontott a celeron gép (1.8ghz + 1gb jóféle ram) egyébként is siralmas idején.
Valamennyire kompenzálni a lassulást a következő programokkal tudtam:
mydefrag
regdefrag -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a Powerpointban hol tud a helyesírás ellenőrzés nyelvét átállítani angolra és ellenőriztetni a szöveget?
Köszi
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni, remélem jó helyre fordulok.
Az office 2007 és excel is produkál egy érdekes hibát (win7) nállam.
Egy dokumentumra kattintáskor a következő üzenet fogad:"Probléma merült fel, amikor a rendszer elküldte a parancsot a programnak".
A programon belül meg lehet nyitni a fájlokat, de ez nem elégséges a nagy tömegű fájlok miatt. A hozzárendeléssel nincs gond, ellenőriztem. Googli a témában csupán ezt a segítséget nyújtotta: "Az egyéb DDE-alapú alkalmazások mellőzése". Sajnos ezt a funkciót az office beállításaiban nem találtam.
Várom megtisztelő válaszotokat.
-
hfrankee
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen,minden probléma megoldódott.
Up to date és ismét hasít.
Köszönöm
Szép napot -
válasz
hfrankee
üzenetére
Eredetinél ez nem gond és mivel azt írtad, hogy legális példányról van szó, ezért ennyi kellemetlenséggel jár a dolog, de legalább a hiba megszűnik.
Mondjuk a legutolsó szervizcsomag is legyen telepítve illetve uptodate legyen, mert ennek a hibának (elméletben) nem szabadna jelentkezni manapság, mert egy korábbi frissítéssel ezt orvosolták. -
hfrankee
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Win 7 64bit
Töröltem a fájlt mert módosítani nem engedte,erre belépni már be tudok, csak újra kell kezdenem a regisztrációt!
Kösz -
audi100td
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi szépen

-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Outlook-ba nem lehet valahogy beállítani, hogy az IMAP (és egyben egyetlen) fiókomat jelenítse meg alapértelmezetten indításkor, a "gmail -> beérkezett üzenetek" mappával? Most csak az üres "beérkezett üzenetek" mappával indít mindig, ami a "személyes mappához" tartozik, amit nem használok semmire.
-
-
hfrankee
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ugyan ez az eljárás ha .dat fájl helyett .bak a kiterjesztése az opa12-nek?
Ezt nem engedi módosítani. -
-
luw2win
őstag
Hali!
Azt szeretnem megtudni, hogy hogy lehet nyelvet valtoztatni az officeba. Nekem most Magyar 2007-esem van, es Angolra szeretnem atallitani. Google-be amit talatam az csak a helyesirasi ellenrozesrol beszel, az annyira nem izgat.
Koszi szepen
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Office 2010-ben kis bénázás után sikerült megoldanom a fájlok valamilyen webkiszolgálóra történő mentését, officce-al megnyitását, ismételt mentését (stb. mint ha a fájlok a gépemen lennének), kb. ilyen egyszerű (Itt is kösz Fire/SOUL/CD és Gorneck23).
Nos ugyan ezt szeretném Office 2007-ben (Excel, Word) is megoldani, de egyenlőre nem tudom. Pl. nincs az Office gomb alatt Mentés és küldés menüpont, az alatt pedig Mentés a webre.
A fenti feladatot meg lehet oldani a 2007-ben (valami kiegészítő letöltéssel, vagy máshogyan)? -
Rubert
csendes tag
Sziasztok!
Gondom akadt az Office 2007-el. Úgy kezdődött, hogy feltelepítettem a 2010-et és beállítottam az Outlook-ot, ami rendben is működött. Majd egyéb okok miatt a 2010-et uninstalláltam, és a 2007-re cseréltem.
Mikor megnyitom a 2007-es Outlook-ot a következő hibaüzenet jelenik meg:
Létrehoztam új adatfájlt, és gond nélkül tettem alapértelmezetté. Töröltem a régit, és ennek ellenére újra kiírja. Beállítottam már több postafiókot is, hozzájuk többször próbáltam más adatfájl létrehozni és alapértelmezetté tenni. De továbbra is csak ezt rakja ki indításkor.
Úgy is próbáltam új adatfájlt létrehozni, hogy minden levelet, bejegyzést, és feladatot töröltem, de nem jártam sikerrel... Volt újratelepítés is, úgy hogy uninstall után töröltem a ".pst" fájlokat... Indításkor hiányolta az utóbbi adatfájlt, amit lecseréltem egy újonnan létrehozott adatfájlra. De még mindig kidobja a hibaüzenetet... Tanácstalan vagyok.
Értem én miért csinálja. 2010-ről 2007-re nem biztos hogy hibamentes. Ahogy írja is, "nem kompatibilis elemeket tartalmazHAT", " HA problémákat okoz"... De nem okoz problémát. Minden működik rendesen, csak kidobja ezt minden indításkor, és idegesít...
-
GrandS
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tényleg, kösz. Oda csak jobb gombbal kattintottam keresvén a megjeleníthetőséget.
Ilyen triviálisra meg nem is gondoltam. Köszönöm!
-
Adatok/Nyelvi ellenőrzés/Szavak száma gomb
Ha a státuszsoron megvan jelenítve a szavak száma, akkor oda is rákattinthatsz. -
GrandS
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocs a pontatlanságért!

Tehát az eddig leütött karakterek darabszáma kell (nyomdához, cikknek). -
-
GrandS
senior tag
Üdv mindenkinek!
Be lehet a 2007-es Word-ben állítani, hogy a leütött karaktereket is mutassa a status sorban?
Kösz!
-
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
Ez a dolog valami miatt nem működik a szelim gépén. WinXP és Office2003. Ha próbálom csökkenteni a méretet nem csinál szimplán semmit se.
Ha eredeti méretbe akarom küldeni, akkor viszont megy.
Tippek?
Köszönöm
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Össze lehet hasonlítani úgy 2 word dokumentumot, hogy csak a különbségek legyenek kiemelve?
tehát példa
Doc1:
Minta mondat ph-ra.Doc2: Minta ph-ra a fórumban.
Tehát a kettőből emelje ki az, hogy eltűnt a "mondat" és azt is emelje ki, hogy több lett a "fórumban" résszel. Ilyesmit lehet?
-
qamu74
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
qamu74
őstag
csá!
Hogyan tudok power pointban 4 diát egy oldalra nyomtatni?
Thx -
zoo8800
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi
-
válasz
zoo8800
üzenetére
Ellenőrizd ezt, avagy túl nagy méretű a levél(a benne lévő csatolmány miatt pl) ill. egyes víruskergetők is okozhatják ezt.
Silious
[link] -
zoo8800
veterán
Sziasztok
Gmail fiókot állítottam be Outlookban. Csak a levél fejlécét tölti le automatikusan, a levelet és a csatolmányt csak megnyitáskor tölti le.
Hogy lehet beállítani, hogy mindent töltsön le? -
Valty
aktív tag
Hi!
Talán amatőr kérdés, viszont ezzel a problémával még nem találkoztam:
Táblázatokat gyártok Word-ben, nálam minden oké, viszont akinek küldöm őket, nem látja a táblázatok jobb oldalait. Ez mitől lehet?
-
Silious
tag
Sziasztok
Office Word 2007-2010-el kapcsolatban kérdezném, hogy azt, hogy lehet beállítani, hogy az oldalszámozást ne az első oldaltól kezdje?
A mielőbbi válaszokat előre is köszönöm. -
whitehand
senior tag
Tudja valaki hogyan kell excelböl táblázatot importálni powerpointba?
-
Koczka
tag
Üdv.
Csak a outoolot hogyan lehet letöröli?
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon érdekes problémával szembesültem a minap.
Ügyfelemnél office 2007 volt előszőr amikor valamiféle billentyűkombináció lenyomásától vagy nemtudjuk mitől de átállítódott a mentés ablak és nincs mappa betekintés.
Próbaképp fel lett téve az új office 2010 és ez a nézet nem változott.
Fényképeken mellékeltem az ablakot illetve különböző beállítási menüket.
Gyakorlatilag órákat töltöttünk már evvel a problémával és egyszerűen nem tudjuk hogy lehet visszaállítani.
Arra is gondoltunk már, hogy valamiféle minden beállítás alapértelmezettre visszaállítást csinálnánk, de ilyen opciót sem találtunk.
Minden lehetőségre nyitottak vagyunk!
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Olyan stílust szeretnék csinálni, ami azt csinálja, hogy ha én a 2. bekezdés alá írok, akkor azt jelölje 2.1; 2.2; 2.3....számozással, ha kitörlöm pl. a 2.2-t, akkor a 2.3 automatikusan legyen 2.2. Csináltam egy stílust de az a számozást 1.1-nél kezdi, függetlenül attól, hogy én a 2. cím alá írok. Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül.

-
Petyás
tag
Sziasztok!
Érdekes módon egyik office sem akar működni. Mindegyiknek ugyan az a hibája.
A ... alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználónak.
Win7 SP1 64bit
Próbálkoztam Office XP-vel és 2003-mal is, de mindig ugyan ez a hiba.
Az opa11.dat fájlt létre se hozza, helyette bak van.
Amíg WinXP-t használtam nem volt ilyen gondom.
Valakinek el kéne törni a kezét? -
Fényhozó
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
A Word és az Excel csinálja ezt. De már megoldottam a dolgot. Felraktam egy 2010-es Office-t, most részben jó. Egy nagyon fontos fájlt nem akar megnyitni ugyan, de minden mást igen. Lehet, megkérem az illetőt hogy küldje el megint.
Köszönöm a segítséget.
Üdv
-
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Nézz bele(pl Total Commander F3) abba a 2 doc fájlba, valószínűleg nem is word doksik, csak doc kiterjesztésűek. Ez gyakori dolog volt még régebben, hogy doc kiterjesztés, de igazából egy sima text file...
Fényhozó
Csak a Word írja ki, más Office (Outlook, Excel stb) alkalmazás nem?
Virtuális memóriát az OS kezeli?
Milyen víruskergetőt használsz? (Nem symantec esetleg...) -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Azonnali kérdések órájába bemásoltam ezt, viszont most akadtam erre a topicra és túlléptem a szerkesztési határt így onnan nemtudom kitörölni, így utólag is sry hogy 2 helyre másolom be a gondom, de nagyon fontos lenne hogy megoldjam.
Egyik ismerősöm hozott egy pen drive-ot hogy 2 doc file-t nemtud megnyitni, megakarom nyitni erre kiírja hogy vállassza ki a kívánt kódolást, hiába megyek rá asc től kezdve utf bármire, egyiknél kérdőjeleket ad ki, másiknál pontokat. Sok ezer karakterről van szó ezért lenne jó helyretudnám állítani csak nemjöttem rá hogy mi miatt lehet ez.
köszönöm előre is a segítséget.
-
Fényhozó
tag
Hali mindenki!
Miért van az, hogy azt írja ki hogy
"Nincs elegendő lemezterület vagy memória a program "word" elindításához"
A meghajtómon, ahová az Office-t telepítettem, van még vagy 30 giga szabad hely. A C-n is vagy 10 giga még. A 2GB rendszer memóriámból még vagy 1.5GB szabad.
Mi lehet a gond?Office 2007 Enterprise-ról van szó SP1-el

-
nyirog
tag
üdv Office guruk!
Miért van az, hogy az egyik emberke az intranetünkön minden olyan levélben amiben valami csatolmány van a csatolmány helyett csak egy winmail.dat filet lát? MS support azt javasolja, hogy a küldő ne RTF hanem HTML formátumot használjon. Ez hülyeség, mert HTML-t használ, és én teljesen jól megkapom a csatolmányokat is ugyanabban a levélben amiben az említett emberke csak a wimail.datot. Tudtok valami megoldást? Outlook 2007-et használunk
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igazából nem próbáltam Safe módban, mert most meg 2 napja megszűnt ez a jelenség.
-
Aktív témák
Hirdetés
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Félreértettél, akinek csináltam, az mondta a sok hülyeséget és az miatt tettem fel itt az én láma kérdéseimet!

ha pl leütöd az A betűt, akkor azt jelezze ki? Vagy pl a kurzorpozícióban lévó betű/karakter kódját/ascii kódját stb stb jelezze ki?