- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Integra
titán
igen én raktam fel a 2003-ból a magyar és a német proofing tools-t, mert kellettek.
ma is vagy 12 updatet töltött le a 2003 két modul miatt.
azért furcsa hogy pecseli ezeket még mindig, mert szerintem tudnia kéne hogy 2007-ben van a két modul és a 2007-be bele kell már mind rég építve ami a 2003-ba, vagyis elméletileg tök feleslegesen pecseli. csak nem tudja. -
Integra
titán
berakom ide is, mert végülis office
szóval a 2007 az updatek alapján a 2003 sp2-t feltelepítette magának, illetve a 2003 junk mail szűrőjét frissítette, vagyis ez lehet, hogy maradt.
nemtom, hogy vajon befolyásolta e az, hogy a 2003-ból raktam fel hozzá a magyar és a német helyesírás ellenőrző modult... -
erdoke
titán
Újabb kérdés: A végleges 2007 telepítése után fut egy GrooveMonitor.exe nevű fájl, ami a B2TR alatt nem futott. Mi ez? Azért gondolom, hogy az Office 2007-tel kapcsolatban fut, mert a telepítés előtt nem találkoztam vele.
BTW mennyi ennek a kipróbálási ideje, 30 nap? -
Integra
titán
meg nyugodtan át lehetne nevezni a topicot is szvsz

-
Integra
titán
nem tudtok egy user manualt véletlen pdf-ben, vagy hasonlóban, amit ki lehet nyomtatni?
nincsen több száz oldalas könyvecském hozzá
-
erdoke
titán
Nekem nemcsak furcsa, mert nincs 2003-am. Kipróbáltam valami netes kulccsal XP alatt (brekegett mint állat), de aztán leszedtem, Vista alá meg már fel se tettem.

Ha fontos dolgot kell csinálnom, és nem vagyok teljesen biztos a hejjes sírássban, átbutulok XP alá, vagy inkább utánanézek neten. -
erdoke
titán
-
Integra
titán
ahogy olvasom a proofing toolst összevonták a multi language interface-szel és így komplett MLP kell
de hogy hogy tudom az office2003-ból exportálni a magyar proofing tools-t az angol 2007-be, erre még nem jöttem rá
07-ben megtaláltam a word options-t, abban meg a proofingot, de itt nem jutok tovább, hogy valahol látnám hogy import mpl, vagy proofing..
azt sem tudom, hogy a 2003 hol tárolja a magyar proffing sablonját
-
Integra
titán
166??
-
Maad
tag
Sziasztok, a 2007-es office lefelé is kompatibilis?2003-al megtudok nyitni 2007-es fileokat?
-
tkazmer
addikt
-
Integra
titán
angol 2007-ben van magyar helyesírás ellenőrző?
mert egy dolog hogy magyar karakterrel írok, és a spellcheckerben ott a magyar felül, de a hibás szavakat egyáltalán nem húzza alá pirossal -
Chili7
őstag
Az office 2007-nek van valami köze az office 12-höz?
-
sszever
őstag
Office 2007 Excelében szeretném a következőt:
Van egy 3245 soros listám, soronként 12 oszloppal (3245 termék éves eladási mennisége, havi bontásban).
Szeretném ha soronként láthatnám a havi eladások alakulását, a Conditional Formating segítségével.
Ahhoz, hogy a ''színezés'' stimmeljen minden sorban, ugyebár elvileg a sorokat egyenként ki kellene jelölnöm, ami 3245 sornál marha sok, és ezt szeretném elkerülni. A New Formating Rule alatt sem találtam lehetőséget, amely közelebb vitt volna a megoldáshoz.
Valakinek ötlete? -
Uzmany
őstag
válasz
Senior tag
üzenetére
Igen, pont egy kezdetleges, RC1-hez hasonlatos kellene.
Majdnem
-
Uzmany
őstag
Sziasztok. létezik hozzá magyar nyelvi pack, mint a Vistahoz?
Ill letölthető?
Thx. -
lordring
aktív tag
Az Office 2007 Beta munkahelyen használható? Vagy csak magáncélra_?
-
sszever
őstag
válasz
Senior tag
üzenetére
Mondjuk 50 levél erejéig ki lehet próbálni az már nem rossz.
Ekkro két lehetőséged van:
1, ha ok, megveszed
2, ha ok, akkor a leveleidet szétdobod x könyvtárba, könyvtáranként max. 50 leveles mennyiséggel. Persze, csak ha nincs könyvtár korlát. -
Senior tag
aktív tag
-
sszever
őstag
válasz
Senior tag
üzenetére
Esetleg itt néz körül:
[link] -
sszever
őstag
válasz
Senior tag
üzenetére
BAT alatt nem tudod más formátumba exportálni? Mondjuk olyanba, melyet az Outlook támogat?
Net-en keresni olyan segédprogitprogit, amely a BAT-ból átlapátolja leveleidet Outlookba? (nem tudom létezik e BAT-hoz, de Lotushoz létezik, nem is egy) -
Senior tag
aktív tag
Valakinek van arra tippje, hogyan tudnám beimportálni a .MSG kiterjesztésű, egyébként az Outlookhoz rendelt leveleket a B2TR Outlookba?
A leveleket The Bat! alatt mentettem le, és egyenként nem tudja megnyitni az Outlook...
-
moonman
titán
válasz
Senior tag
üzenetére
mindenki ugyanazt a kulcsot kapta. szerintem valami service error, próbálgasd még.
-
Senior tag
aktív tag
Az agyam eldobom! Fel akartam rakni a PDF kimenetet visszaállító kiegészítést, és az Office 2007-em megbukott a validáción azzal a kulccsal, amit a MS küldött a regisztrációm után május 29-én. Természetesen nem adtam meg senkinek ezt a kulcsot, és ez a második telepítésem. Kezd elegem lenni...
-
erdoke
titán
Az Office 2007 Beta 2 letölthető még valahonnan, vagy csak a MS-tól, ahol fizetni kell a sévszélért? Én barom letöröltem a Beta 2-t, azt hittem, a TR önállóan is működik.

Kibírom a 402 Ft-ot, ha muszáj, de ha nem... THX -
moonman
titán
hirtelen első benyomások:
előszöris szépek az új logók![[kép] [kép]](http://winportal.net/etc/tmp/office2007b2tr/word2007b2tr.png)
az új ezüst téma is kellemes [link]
már nem lehet PDF-be és XPS-be menteni [link]
persze ez megoldható [link]
Excel-ben is kicsit átrendeződtek a dolgok, jobban kézreáll, szebbek a grafikák [link]
és ilyet is lehet (ismét) [link]
az Outlook is csinosabb lett [link]
nekem egyébként még gyorsabbnak is tűnik, bár határozott kérése ellenére még nem indítottam újra a gépet. a Vista meg közben 102 órás uptime-ját éli... -
cousin333
addikt
Idézet innen: [link]
''Az Office 2007 Beta 2 build 4407.1005 újdonságainak listája a teljesség igénye nélkül a következő:
-a szalag-eszköztár kényelmesebben minimalizálható és állítható vissza
-a bal felső sarkot érintő vizuális változtatások (főként a Vista Aero felületéhez igazítva)
-a bal felső sarokban helyet foglaló Office-gombra való duplakattintás immár bezárja az ablakot
-ezüst színséma
-újratervezett ''Home'' lap a PowerPoint eszköztárán
-frissített, szebb alapértelmezett stílusok (képek, táblázatok, grafikonok, fej- és láblécek, stb.)
-új gyorsformázó menü
-új Office-ikonok
-az Office-menü használhatóságának javítása
-a Send (küldés) gomb áthelyezése a levélszerkesztő mezőkhöz az Outlook-ban
-több mint 1000 kisebb változás a szalag-eszköztárakon''
moonman: én elolvastam (többé kevésbé), és a kérdéseim még állnak...
''A TR-csomag - mely valószínűleg az utolsó publikus frissítés lesz a jövő év elején megjelenő végleges változatig - a már meglévő Office 2007 Beta 2 telepítésre kell installálni.''
[Szerkesztve] -
moonman
titán
hamár olyan szépen megírtam, megtennétek, hogy el is olvassátok?

-
moonman
titán
és íme: Office 2007 Beta 2 Technical Refresh [link]
-
cousin333
addikt
Office 2007 beta 2 TR ma este: [link]
[Szerkesztve] -
lordring
aktív tag
Megjavult.

Csak a Word 20003-t is el kellett indítanom 1x, hogy aktiválódjanak a beállítások. -
lordring
aktív tag
-
lordring
aktív tag
Az Office2003-ból felraktam a magyar szótárt+eszközöket. Ennek ellenére a lenyitható panelben csak az angol, német, spanyol, francia nyelv van.
Ezenkívül hiába állítom be, hogy ellenőrzés beírás után, nem ellenőriz ez semmit.
-
lordring
aktív tag
Az új Excel-ben nem lehet valahogy 2.1 formátumban menteni? Az ügyviteli rendszerünk csak azt tud importálni.

-
moonman
titán
-
moonman
titán
[link]
pff hát ez rettentő gyenge! miért van az, hogy az ellentábornál ha már nem tudnak mit kitalálni, jön a fikázós reklám? (firefox, apple, most az ooo)
miért nem a szoftver fantasztikus fícsöreit reklámozzák, amivel lenyomja a riválist?
vagy tán nincs olyan...?
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
méneműködne?
-
Winner_hun
félisten
ebbe mé nem műkdig az egérgörgő?

-
moonman
titán
OpenDocument (ODF) támogatás Office-hoz: [link]
-
Tuib
aktív tag
Egy kérdés: hogy állítom be azt, hogy a Diagram legend ablakjában a legend entry-k sortávolsága mekkora legyen? mert most túl nagy, emiatt nem fér el minden a diagram-ra...
Előre is köszi!
Szerk: Excel-ről van szó ofkorz
Tuib
[Szerkesztve] -
moonman
titán
onlány demó, akinek még nincs meg, de szeretné kipróbálni: [link]
-
KrAt
veterán
Srácok! Nem tudjátok, honnan tudnám leszedni? A microsoft.com-ról próbáltam, de nem jön. Nem tud csatizni a szerverhez. Máshol már megtaláltam, de ott csak német
Guglit túrtam, de nem találom 
Üdv: Atesz -
derossi
aktív tag
na sikeresen feltettem,természetesen a Vistámra

így első nekifutásra azért nem is olyan egyszerű kezelni,de azért nagyon tetszik az új design.a regisztrálással nekem nem volt gondom. -
Senior tag
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kompatibilis módban mented le?
Ahh, lekéstem.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
word/excel 97-2003 formátumba mentsd. meg ugye Office 2007-ben van pár új font, azokat vagy beágyazod a dokumentumba (mentés beállításainál) vagy átviszed őket a másik gépre is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

óbálom.

![[kép] [kép]](http://winportal.net/etc/tmp/excel2007_chart_legend.png)