- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Magát a Karácsonyt utálod, vagy azt, hogy teljesen elüzletesedett, elanyagiasodott eme szent ünnep?
Egy rokonom megkért, hogy segítsek neki gépet venni Karácsonyra a gyerekeknek,. mondom jó, mennyit szánsz rá? erre: nem tudja, majd hív. pár nap múlva hív. na, mondom, mennyit szánsz rá? erre: vettem egy gépet, de nem működik a cdíró, menjek el nézzem meg.
a gép: ecs p4 lap, 2.4 p4celeron, 512 noname 266 ram, 64 megás fx5200, 120-as maxtor. codegen ház 300w táppal. és a combo meghajtó helyett egy sima dvdrom. azt hittem felrobbanok. mondtam neki, hogy ebben nincs cdíró. telefon a boltnak, mondják vigye be, és kicserélik a meghajtót, egy combo lg-re. véletlenül nem azt raktak bele. a rokonom, meg olyan buta volt, hoygbeállított egy idegen boltba, és közölte, hogy 150-ért rakjanak össze gey gépet, de fogalma sincs, hogy milyen legyen, nem ért hozzá. engem meg nem kérdezett meg.
most már tudom, hova adják el a sok sz@rt. p4cerka, fx5200-64 bit...:((
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest