Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
nem... pedig mindenki azt mondja, h nem ártana. de nem nézem. ő. lusta vok annyit gépelni. dó
szóval a politikai hírek (a belföldi hírek 90%a) kurvára nem érdekel,a politikáról vallott nézeteim miatt (alias az egész úgy faszság ahogy van, de jól ki van találva a néphülyítés...) kurvára nem érdekel. a belföldi hírek maradék 10% (nagy baleset itt és ott, meghalt egy 5 éves kisfiú) szintén nem érdekel, mert egyszerűen nem. nem tud felizgatni. meg sem hatódok tőle
a külföldi hírek. hmm. az érdekes. most ha mondjuk afganisztánt nézzük. mit kapok én meg a híradóban? ami amerikán keresztül ide jut. ez pedig nem objektív tényközlés hanem agymosás. (ez csak egy kiragadott példa volt, azt próbáltam érzékeltetni, h azt mondanak nekem, amit akarnak, aminek lehet h köze nincs a valósághoz). a sporthírek/időjárás meg... pff. szóval nem
Aktív témák
- Robotporszívók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gumi és felni topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest