- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nekem nemrég csak egy "felesleges" utp-kábelem volt, de az 300 méter hosszú volt, és nem volt szerelve. node volt hozzá 2 marék csatlakozó, meg törésgátló (4-féle szanben), kkrimpelőfogó... haverok azt hitték, hülyéskedek, mikor a nem tudnál egy 10m-es patch-kábelt csinálni?" kérdésre én a "milyen színű törésgátlóval, 10 perc múlva?" kérdést intéztem hozzájuk. és igenis, a törésgátló dugó színe nagyon sokat számít!
azóta a kábel elfogyott, pár csatlakozó, meg a fogó megvan. asszem lassan újabb adagot kell beszereznem.
-
(Kolombusz)
veterán
A kérdés már bennem is felmerült nemrég, de azt a kábelt végül megtaláltam. De arra szükség van, nem felesleges. Most már.
Jelenleg kb. 2k forintom van itthon papirpénzben, abból kell vennem holnap egy hangkártyát.
És még van 400 forint tartozásom is, ezért kell kivegyek a folyószámlámról pénzt. Nem örülök neki, de most sajnos így jött ki a lépés, két olyan összeget nem kaptam még meg, amire számítottam (áfa visszaigénylések). Most már normálisabban fogok gazdálkodni, ennyire még nem futott ki alólam a szekér pénzügyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest