- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Céges gépen vagyok mindig bajban, ugye német kiosztás, és nem változtatható, illetve nem lehet másikat hozzáadni, szóval ott kb lehetetlen magyar ékezeteket csinálni rá admin jogok nélkül. Mindenesetre elő bírnak jönni fura dolgok angol billentyűzettel, német kiosztással, én meg a magyart szoktam meg, lehet cifra dolgokat gépelni, ha az ember rutinból ír…
Vőm szokott még kiakadni, amikor leül egy magyarra állított gép elé. Eleinte küzdött, mint kutya a jégen, aztán most már rutinból állítja át első mozdulattal németre őket (vagy angolra, ha csak az van). Lányok egyébként már német kiosztással tolnak alapból mindent, igaz, magyarul gyakorlatilag nem is írnak, max nekem egy-egy sms-t.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest